Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YHA Manchester

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 1,053 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 8.3
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 1,053 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 8.3
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.6
YHA Manchester Located at Potato Wharf, Castlefield, Manchester.
YHA Manchester
England
Manchester Potato Wharf, Castlefield
87% 1053
53.4756851 -2.2580337
YHA Manchester
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • smartiecookies
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Světoběžník
  • 25 Recenze
29 lis 2016
9.4

Fantastic hostel - probably the best in Manchester given the other options I've seen. Great staff, real friendly and helpful. The breakfast was great! Very reasonable prices all round. Very cosy and relaxing common area. Good wifi (but not available in rooms). Rooms quite plain. Wasn't impressed by the en suite - I prefer bathroom separate to the room. Other guests in my room a bit inconsiderate - 6am and turned all the lights on and made loads of noise! Location bit of a walk, but nice area.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 lis 2016
8.3

Very Goog Hostel, a bit hard to find in the dark. Excellent breakfast, good facilities and staff. Only to expensive for us at that period.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for your review, we're pleased you enjoyed our excellent breakfast!

  • Anonymní
  • Indie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 lis 2016
10.0

Fabulous... awesome.... I definitely recommend this for everyone.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for your lovely review and recommendation :) we hope to see you again for another fabulous stay!

  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
20 lis 2016
8.9

Very comfortable hostel in a good location, it's an easy walk into the centre of town. Bathrooms are a little bit weird, they feel like they're not supposed to actually be in the rooms but they're not too bad. Wifi doesn't work in the rooms only downstairs. It's nice having a bar and food service available and the hostel is definitely good value for money.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for your review, we hope you had fun in Manchester and hope to see you again :)

  • Anonymní
  • Egypt, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
15 lis 2016
9.7

Very nice place to stay in Manchester

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
14 lis 2016
8.3

Hostel muy bueno con personal muy amable. Estuve una sola noche y el ambiente era de gente muy grande.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 lis 2016
7.4

Much space in the room!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Řecko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 lis 2016
9.4

Very nice hostel, very clean, helpful stuff, definately value for money

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • zahraamalias
  • Indonesia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
7 lis 2016
8.0

It's basic and no fuss, perfect if you just want a bed to sleep on. The beds are nice, they're not creaky and they have fluffy duvets.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
7 lis 2016
8.0

The hostel was ok but everything you need you would have to pay... Towels, Lockers, adaptors... everything!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.