Hostelworld.com

YHA London Thameside

Ceny
mapa
Recenze
7.0
Velmi dobré 354 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.6
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 6.9
  • Zaměstnanci 8.0
  • Atmosféra 7.1
  • Čistota 6.6
  • Zařízení 6.0
ZAREZERVOVAT
7.0
Velmi dobré 354 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.6
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 6.9
  • Zaměstnanci 8.0
  • Atmosféra 7.1
  • Čistota 6.6
  • Zařízení 6.0
YHA London Thameside Located at 20 Salter Road, Rotherhithe, London.
YHA London Thameside
England
London London SE16 5PR 20 Salter Road, Rotherhithe,
70% 354
51.5043817 -0.0460267
YHA London Thameside
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Pixietravels
  • Wales, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
4 bře 2016
8.6

The hostel is in a quiet location not far from an underground and an overground. There are no chargers next to the beds which was an inconvenience, there were only 2 on the floor for a 10 bed room. The hostel itself is quiet and offers breakfast for a price. The staff were very friendly and offered me help with finding somewhere to get food nearby,

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks you so much for staying at YHA London Thameside. Your review means a lot to us and give us valuable information from our users on what really counts. I am pleased you found us convenient for transport. I am happy to say that this summer we are changing all our beds . They will have a light and socket per bed. The breakfast is a great start to any day in London. Great value at £5.25 . it was great to read that the staff were helpful and friendly. One again many thanks and I hope we will be able to look after you on your next visit. Beverley Robinson Manager

  • Anonymní
  • Dánsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 úno 2016
8.6

Very cozy and nice hostel - I just needed a cheap place to stay, which I got here. But you will also experience a very help group of staff, who are very kind, welcoming, helpful and forthcoming, which I was very positively surprised by. - They helped me out with several thing regarding my stay in London, and gave me very useful tips, which ensured that I got around on Public transport in the right manner as well as got to the airport in due time.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž Skupina, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
9 led 2016
2.3
Přeloženo: Google

Bohužel zdaleka nejhorší YHA jsme zůstali dovnitř. Personál byl hrubý, ne ochotný a zdálo se, jako by neměli čas pro nás, když jsme se ptali o městě. Tam byl divný zápach v místnosti, koupelny a WC nezdál čistý, spolu s celou hostelu obecně. Velmi zklamaný, protože jsme zůstali u YHA celou cestu přes Velké Británii. Lokalita je hrozné, a parkování byl inzerován, ale to je jen parkování na ulici, budete muset najít sami. Chudák forma, není šťastný.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 led 2016
6.9
Přeloženo: Google

WiFi služba funguje pouze v baru. Koupelna je malá, ale dostačující, ale pokud si sprchu, celá místnost dostane úplně mokrý. Úklid je dostačující pro malý rozpočet hostelu a byl konvice v každém pokoji, které by byly krásné, kdyby to nebylo plné hub. To se nachází daleko od hlavních turistických atrakcí, ale blízko ke službám veřejné dopravy. Také, ačkoli tam byly velmi hlučné skupiny lidí ve společenské místnosti, postele byly v klidné lokalitě. Velmi pěkný a ochotný personál.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 led 2016
5.7

WiFi facility should be available through out the building not only in corridors/lobby. Need to repair those fire sensors as we were instructed to use deodorants in bathroom. All lifts should be up and running.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
27 pro 2015
6.9

Good to provide hot water but the supply is not stable all the time not much place for 6 of us to charge our electronic devices in the room -- and that's a security problem too, not having a socket near the bed lack of ventilation in the room, even though the ventilation in the toilet and bathroom is LOUD, it's not very good in keeping ventilation

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
15 lis 2015
6.6
Přeloženo: Google

Ok na několik dní. Měl jsem štěstí se setkat s pár pěkných osob

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • andapali
  • Maďarsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 lis 2015
8.0

The shower was tight, but the water was hot. Insufficient plugs on the wall, but the wifi was working. Location is very good and the bed was absolutely comfortable for me. So mostly this hostel is OK, but not a big deal. I recommend it, if you looking for a place to sleep.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.