Hostelworld.com

YHA London St Pauls

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 1,574 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 7.8
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 1,574 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 7.8
YHA London St Pauls Located at 36 Carter Lane, EC4V 5AB, London.
YHA London St Pauls
England
London 36 Carter Lane, EC4V 5AB
85% 1574
51.5132028 -0.1003789
YHA London St Pauls
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
24 dub 2016
9.7

Very pleasant place to stay. spacious, has a large dining facility, great location. Didn't expect such a nice place in London for so cheap. Staff helped me with everything I needed, bathrooms were spotless, and it's right next to some good places to eat (and a beautiful church). Highly recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
3 dub 2016
8.0

Wifi doesn't work in the rooms. Bed was comfy, though interestingly fitted together in a "triple" bunk, which made it feel really small. Would have liked a reading lamp or something next to the bed. Locker was in the room and very big...provide your own lock. Also a sink in the room, which was good. Bathrooms were decently clean. Staff was there 24/7 and friendly.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hi there, Thank you for taking the time to leave a review on our hostel. We hope to see you back again soon. Kind regards, Leigh

  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
27 bře 2016
6.9

This hostel was 'meh' to be honest. After-hours check-in was not good, despite telling them in advance that I would be late. Hallways smell like a hospital. Rooms themselves are fine, clean and safe, however only one plug for 8 girls. Great location, but I wouldn't recommend this hostel to a friend.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 bře 2016
10.0
Přeloženo: Google

Personál ochotný a přátelský. Zůstal jsem v rekonstruované části hostelu tentokrát a byl ohromen novými lůžky. Určitě bych zůstat tady znovu, to je na skvělém místě a já se cítím v bezpečí a šťastný zůstat tady.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • amiriliya
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
4 bře 2016
9.4

everything good especially the cleanlinesses and security.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 úno 2016
9.1

Particularly well situated in quirky area...within a lovely area to start the morning exploration...(and a safe quiet area if you arrive at night) Quick route to river and tube station....and bridge to Southbank. An all you can eat breakfast would prove a hit for the hungry, plus a fair priced bar if the traveller is too tired to venture out. Amusing to me but tired /light sleepers might like to consider the impact of reverberating bells from St Paul's. Ear-plugs? Would stay again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 led 2016
9.1

Felt safe and secure, staff were friendly and helpful.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 pro 2015
8.9

Malgré un accueil plutôt froid (nous sommes arrivés à 9h le matin et nous pouvions revenir qu'à 14h alors que nous avions dit que nous arrivions le matin à 10h), le séjour a été agréable, la chambre était très bien et propre ainsi que spacieuse.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
22 pro 2015
7.4

it's very close to St Paul cathedral with scielince enviroment. If you are looking for a place for short stay, the tranfortation is very easy.However, the room is crowded,and without elevator.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • jtbermuda2271
  • Bermudy, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
2 pro 2015
6.0
Přeloženo: Google

není místo pro cestovatele. Více o staré lidi l a jejich děti.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.