Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YHA London Central

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 3,873 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 3,873 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.4
YHA London Central Located at 104-108 Bolsover St, , London.
YHA London Central
England
London W1W 5NU 104-108 Bolsover St
87% 3873
51.5213880 -0.1428222
YHA London Central
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 lis 2016
10.0

Une super auberge, calme propre et avec un super accueil, toujours des personnes a l'accueil a n'importe quel heure pour répondre a nos questions. Situe a seulement 10m a pied d'Oxford Street et a 5min d'une station de métro. Vraiment rien a redire, j'y retournerais pour mes prochains voyage a Londres. Une auberge pas faites que pour les jeunes car il y avait des familles, des personnes de plus de 60ans ce qui permet une ambiance tranquille et respectueuse. Je conseille plus que fortement.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 lis 2016
8.9

Siisti. Turvallinen. Hyvä sijainti.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
23 lis 2016
8.3

Good location, clean and comfy enough

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
21 lis 2016
8.9

Loved the hostel other than not having wifi available in rooms, only the lobby/common area.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Serbia, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 lis 2016
9.7

Nice stay,very good location,good staff,very clean hostel.Bravo for cleaners!It was my second stay and I"ll come again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 lis 2016
8.9

First time at a hostel and experience was pretty good! Staff were lovely and helpful, daily activities if you wanted some ideas of what to do. Short walk to tubes (Great Portland St, Oxford St & Warren St). Very clean, lockers for your stuff and good kitchen/laundry facilities. For the cost, location and friendliness I would definitely stay here again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 lis 2016
9.7

excellent hostel, excellent service.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 lis 2016
7.4

Overall this hostel was fine, but there is no WIFI in the dorms so we had to be in the lobby to use it, which was a real bummer because the lobby is super noisy and it's impossible to concentrate.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 lis 2016
8.0

Cool hostel but the wifi didn't reach my room.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hi, Thank you for your time reviewing our hostel. We are thrilled to hear you had a pleasant stay! We do not have wifi in the rooms and please accept my apologies if it affected your stay. Despite this please visit us again then you will be around! Kind regards, Lina Valeviciute - YHA London Central

  • Gettothepoint
  • Belgie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
5 lis 2016
7.4

The bathroom was nearly flooded after being used so that could be improved.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.