Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YHA Gisborne

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 162 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 162 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.7
YHA Gisborne Located at 32 harris st, kaiti, Gisborne.
YHA Gisborne
New Zealand
Gisborne eastland 4010 32 harris st, kaiti
91% 162
-38.6704670 178.0328460
YHA Gisborne
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 lis 2016
10.0

I enjoyed my stay at yha as I would highly recommend those travelling to Gisborne nz to book in here the atmosphere is ecstatic all facilities well organised clean environment and warm feeling to the place also the hosts were really lovely thanks yha Gisborne

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
26 lis 2016
7.7

Nice hostel outside of town. Covers all of your basic needs at a fair price

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
18 lis 2016
8.0

Nice hostel, good atmosphere. Staff weren't overly friendly or helpful nor were they ever at reception. Could do with a 'call' button or such like. Paid for a 45 minute tumble dry and our stuff STILL needed hanging out after which was annoying. Very clean Single beds rather than bunks Would recommend and stay again

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 lis 2016
10.0

Staff are absolutely phenomenal! Would stay again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
4 lis 2016
10.0

YHA Gisborne is a really nice hostel with friendly staff. Dorms are clean and quiet. Within a few minutes you are in the center and a little supermarket is nearby.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
12 říj 2016
9.7

Owners we're amazing. Loved this place, felt like home.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 říj 2016
10.0

The YHA Hostel in Gisborne was one of my favorite hostels I've stayed at in New Zealand. The owners were friendly and helpful, they genuinely care about their guests and their property. The hostel was incredibly clean and had all the cooking utensils you would need. The location was ideal for backpackers without transport - town is a short walk away and there are some beautiful beaches nearby. I had a wonderful time with the occupants and made heaps of friends. All in all, 10/10.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
17 zář 2016
9.7

Ein sehr schönes Hostel mit netten Leuten. Zimmer und Bad/Toiletten sind sauber und auch die Küche ist top. Zum Strand sind es nur ein paar Minuten zu Fuß. Die Betten sind bequem und haben Steckdosen.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 srp 2016
9.7

Great hostel. Very clean, well stocked kitchen, nice sunny deck and extremely friendly staff.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.