Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YHA Canterbury

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 193 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 193 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kosovo, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 srp 2017
10.0

Is nice hostel ,friendly staff,lovely breakfast ,i was enjoy my 2 night there.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
28 srp 2017
7.1

I stayed here for 2 night, the room for 6 people was clean and comfortable, but only one security case. Shower and toilet inside the room but the toilet locker was broken. Quite far from the center, about 15 min walk from the bus station. No shops or cafes near and not enough light on the street, I didn't feel secure walking alone even at 20.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 srp 2017
8.6

Friendly & easy going staff. Clean rooms & welcoming atmosphere. Made my stay comfortable. Thank you!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
7 srp 2017
8.3

A wonderful hostel with friendly, helpful staff. The dorm with en suite shower/separate toilet was lovely. Being able to order food was great, lounge area was lovely and being able to order a drink was great. Overall a very quiet, respectful, safe, comfortable hostel. The only thing I did not like was that there was a low buzzing sound from about 6.30/7am which woke me up each morning even though I wear ear plugs, possibly the electric generator for the garden huts? Not sure what this sound was?

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 srp 2017
10.0

Schöne nette Jugendherberge, mit eigenem Bad im Zimmer und sehr nettem Personal. Zentral gelegen, etwas umständlich, da es nicht viele Parkplätze vor der Jugendherberge gab und man auf die umliegenden Nebenstrassen ausweichen musste.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
28 čer 2017
9.4

A little beat noisy in a dorm, and not very central in the City, with a suitcase...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • charlycaudoux4052
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
5 čer 2017
9.1

J'ai adoré cette auberge ! Belle maison au calme, les chambres et espaces communs sont propres. Staff accueillant

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
3 čer 2017
6.6

Wifi es mala si no tenes the cloud

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
2 čer 2017
8.9

Exellent établissement tré bien situé.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 kvě 2017
10.0

Very good place. Check in was super easy, room was comfortable, and facilities were well maintained. Overall a very good experience.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×