Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YHA Auckland International

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 898 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 7.3
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.5
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 898 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 7.3
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 bře 2017
6.6

Alles ist zwar sauber, aber erinnert eher an eine Jugendherberge und alles wirkt etwas steril. Es waren auch sehr viele alte Leute anwesend. Generell bietet das youth hostel einem auch nicht viel im Vergleich zu anderen Hostels wie free breakfast oder mal ein barbecue.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
15 bře 2017
8.6

Hostel was clean and the staff were very helpful and friendly. Kitchen was large and well equipped. Location was good, close to shops and restaurants.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 bře 2017
10.0

Muy comodó, limpio, amplio y bien ubicado. El wifi es gratis y funciona muy bien. Recomendable!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • jakehill
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
7 bře 2017
6.9

Hostel was good but vibe wasn't there, great staff though!!

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
28 úno 2017
8.9

Backpack plutôt sympa dans l'ensemble, douches propres, chambres clean, idéalement situé

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
18 úno 2017
8.9

This hostel was overall pretty great, definitely got the job done. It was nice that you needed to use your room key to get into the building, I felt very secure. The room was one of the biggest hostels rooms i have stayed in, always nice when you are sharing a room with a stranger.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Japonsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 úno 2017
8.9

It's located on upper Queen Street so easy to access to town. Room was clean enough.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
15 úno 2017
8.0

They let you use facilities before check-in and after check-out, which is great. Only exception is luggage storage after check-out, which doesn't really make sense imo. Staff is friendly, hostel is big, clean, but not very sociable somehow.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for your feedback. With regards to luggage storage, we have to balance the need to store bags for customers arriving at the hostel before their room is ready at 2pm, with the very few people wanting to store bags when they check out, for this we have pay lockers available. Steve - Area Manager

  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 úno 2017
8.0

For 1-2 nights its ok, but i wouldnt stay here for long. The problem of this hostel is the amount of people, which result in unclean facilities. I dont blame the hostel for it though

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
13 úno 2017
8.6

Really good location. Friendly staff. Pretty clean. No complaints.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks I will pass on your kind feedback to our staff. Steve - Area Manager

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.