Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Xiangzimen International Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 2,038 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 2,038 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.4
Xiangzimen International Youth Hostel Located at 16 Xiangzimiao Street, , Xi'an.
Xiangzimen International Youth Hostel
China
Xi'an Shaanxi 710002 16 Xiangzimiao Street
88% 2038
34.2525874 108.9444208
Xiangzimen International Youth Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 srp 2016
8.9

Excellent hostel in a great location. However, if air conditioning is important to you in the summer months go somewhere else. The AC units are old, loud and rarely work.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 srp 2016
10.0

It is a beatiful hostel, the building is realy nice, the food is great and very well located. The kids at the front desk are willing to help. We enjoy our stay very much

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
30 čvc 2016
7.7

Stayed in a private room here which was nice. Walked past the shared shower and I'm glad we didn't have to use it. The hostel claims to have train pick up but it doesn't mention that it doesn't offer this if you come into the north or south station. Good bar area and bar staff, no atmosphere really. Really good location though. Overall I think this hostel was okay.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
23 čvc 2016
7.7

nettes und hilfsbereites personal,englisch kenntnisse nur eingeschränkt vorhanden. super schöne dachterrasse. sehr sauber, warme duschen. hostel athmosphäre kommt nich so richtig auf, es sind vor allem chinesische familien oder sonstige chinesische touristen dirt

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 čvc 2016
10.0

서안 비림박물관에서 10분도 채 걸리지 않는 곳에 위치한 xiangzimen. 남쪽으로는 서안 고궁의 남문의 풍경을 감상할 수 있다. 남문에서는 중국 전통의 제사를 지내는 행사를 하기도 한다. 위치상으로도 매우 적합하고, 시설, 서비스 매우 좋다.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
17 čvc 2016
10.0

First hostel we have ever stayed in. It was great and we would definitely stay here again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
16 čvc 2016
10.0

Excellent

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
17 čer 2016
8.6

Great location just 5 minutes from the city walls and the metro. Also a short walk to the Muslim Quarter. Nice common room area to chill and have some drinks. The smoothies are the best thing on a warm day! We had a twin room but the bed was a huge spread without a real mattress so it was a bit like sleeping on a park bench. The staff were nice and friendly and it was easy to get everywhere!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 čer 2016
10.0

如果能男女宿舍混住就好了,

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
3 čer 2016
8.6

Great hostel, great location. Common area a little damp. Rooms great.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.