Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

X Hostel Bucharest

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.1
Báječný 1029 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.4
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 7.5
ZAREZERVOVAT
8.1
Báječný 1029 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.4
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 7.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Lotyšsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
22 bře 2017
10.0

The location is perfect, staff friendly and welcoming. Great hostel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 bře 2017
8.3

Amazing location, 5 minutes walk to old town. Good communal area with a cheap bar!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
13 bře 2017
8.9

The staff are helpful, but don't expect to get help in a hurry, as they will take their time,but, they are friendly. Great location. Beds are hard, you can feel the springs in them, good wifi

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Maďarsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
12 bře 2017
5.7

I have no idea how this hostel can be so over-rated on hostelwolrd. It is simply a cheap, shabby, under-normal hostel. Absolutely creapy beds, aweful kitchen. (That is another stuff that my stuff was getting lost, never to be found again)

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Řecko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 bře 2017
10.0

It is first time in hostel and it was great!!! It was great!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Serbia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
2 bře 2017
7.4

not bad, but can improve little bit. internet is low, atmosphere is ok.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Tunisko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 úno 2017
7.4

nice place nice location, great weekend in bucarest

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • julijaopeka7323
  • Slovinsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 úno 2017
9.7

Close to the city centre, helpful staff, warm and clean. The only minus: we check-out early in the morning and were unable to access the kitchen and get our stuff from the fridge - it's locked from 10pm-8am.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
17 úno 2017
7.4

Staff is nothing special. Location is top!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
17 úno 2017
8.9

We only stayed one night but it is a nice hostel for the price you pay. Very decent rooms, clean toilets and showers, good services in general. The only negative thing I would mention is the fact that we didn't feel welcomed when we checked-in as the guy in the reception desk was not very in the mood I guess.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.