Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

X Hostel Bucharest

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.4
Báječný 1125 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.4
Báječný 1125 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
12 srp 2017
6.0

El hostel es barato, es su mayor ventaja. La limpieza escasa, con una capa importante de pólvo sobre el aire acondicionado y un olor insoportable tanto dentro como fuera de la habitación. Las literas viejas parecía que ibas a volcar al subir. Cocina muy pequeña para un hostel bastante grande. El personal, correcto. Los baños de la planta baja eran grandes y limpios.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Wales, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 srp 2017
9.1

This is a fine enough hostel - not amazing as a facility itself - but the staff were excellent that is what was truly great- all of the staff at reception were helpful and genuine. They all did a great job.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • celempke4233
  • Kanada, Žena, 31-40
  • Světoběžník
  • 26 Recenze
8 srp 2017
10.0

Really pleasantly surprised with the size of the 10 bed room, decent air con, workeable kitchen, lots of bathrooms and showers. EXCELLENT prices on drinks in the basement bar. Basement also has tea bar which is just a great place to hang out.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
8 srp 2017
10.0

Great hostel. Has everything you need and in a really good location.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
7 srp 2017
8.0

Good hostel. Not the one to go to if you're looking for atmosphere.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
7 srp 2017
10.0

Have air condiction. Great!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 srp 2017
10.0

I really enjoyed this hostel. Great location, amazing staff, especially Diana. She was very helpful and made our checking swiftly since we arrive at night and we were tired. She helped us find everything that we were looking for in the town, since it was our first time in Bucharest. I highly recommend this hostel if you want to enjoy Bucharest. They have the nicest staff always ready to help!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž Skupina, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
3 srp 2017
5.7

Ripped bed sheets, pillow without cover, crumbles and dust on my bed. The entire structure stinks, i wont come back

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
2 srp 2017
8.0

Assurdo che i letti siano lunghi circa 1,80 m. Se sei più alto non dormi.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
29 čvc 2017
9.1

Great hostel quite and comfortable. Breakfast included, nice beds, lockers, great showers but Just a bit boring. All in all a great stay!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.