Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Woodstock Hostel Montmartre

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 2719 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.1
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 2719 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 bře 2017
9.7

Es un lugar excelente para estar en París de paso, además el personal es muy atento.SUPER RECOMENDADO.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 bře 2017
8.0

La experiencia en el hostal fue perfecta para lo que buscábamos. Además estaba todo limpio, staff simpático y ambiente joven.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
2 bře 2017
7.4

esta excelentemente ubicado!. tiene una atmósfera normal o tal vez a mi no me toco un grupo donde haya mucha gente con ganas de fiesta. No hay desayuno gratis, solo tuve un dia porque era el carnaval. El personal es buena onda! hay una piba argentina muy buena onda. Me pareció demasiado caro para lo que ofrece en comparación con otros hostels de Alemania.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Ecuador, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 bře 2017
8.6

Excelente hostal! Specially the staff!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
28 úno 2017
6.9

Gostei do hostel, porém acho que deveria ter mais banheiros, porque são 3 andares e em cada andar só tem uma ducha e a parte sanitaria é separada, sendo que na parte sanitaria não tem lugar para lavar suas mãos. Acho que o hostel tem que melhorar neste ponto. Outro ponto negativo é que no hostel possui gatos que durante a noite faz barulho, sem falar que são sujos.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Indonesia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
25 úno 2017
7.7

Lack of power socket in dorm room. Bunk bed without stairs.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 úno 2017
9.1

Nice collourfull place! Nice people, clean Bath etc.. For this price in nice Montmartre: perfect?

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 úno 2017
9.1

First trip to Paris staying at the Woodstock hostel, had an amazing time. Had peace of mind knowning I had a secure location for accommodation! Place was being renovated, not an issue (no noise at night). My private room (for max of two) was spacious and always warm. Staff were all very friendly, most bilingual (Fr/En) which was a massive help, though I implore you, when in France, speak as the French do. Breakfast included, nice selection. location was good, Metro not far! Lovely place, 5 ⭐️s

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • ehdrjs8989
  • Jižní Korea, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
12 úno 2017
8.6

몽마르트랑 가깝고요 지하철 이용하면서 다녔는데 편리했어요 2월이라 방도 5인실에 넣어주더리고요 저렴하고 아침주고(크로아상 존맛) 보안키 주는데 침대시트랑 같이해서 보증금(5유로)인데 저는 그냥 안받더라고요 청결한편이고 창문열고 밖에 보면서 칫솔질하면 꿀잼ㅋㅋㅋ

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • francesca_leonardi
  • Itálie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 úno 2017
9.4

I've had a great time in Woodstock Hostel! Rooms and toilets are clean, breakfast is good and it's located between 4 underground lines and 3 RER lines. In the same area of Paris there are incredible places, such as the Sacré-Coeur, "Je t'aime"'s Wall, the Moulin Rouge, and restaurants and bistros too. But the best thing about it is about people working here: they are kind, polite and smily. They've answered all my questions and helped me in everything I asked for. I suggest you this hostel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.