Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Woodstock Hostel Montmartre

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 2,680 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 7.6
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 2,680 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 7.6
Woodstock Hostel Montmartre Located at 48 rue Rodier, 75009, Paris.
Woodstock Hostel Montmartre
France
Paris 75009 48 rue Rodier, 75009
83% 2680
48.8798960 2.3435690
Woodstock Hostel Montmartre
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
13 led 2017
6.6

major setback for this hostel is its lack of atmosphere. It appeared like we are only one staying at the hostel. staff was nice but considering its bit dull environment and strange policy for not bringing outside alcohol (while u can buy overpriced alcohol from them) I would not stay there again.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Rusko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
12 led 2017
10.0

Удобное расположение: в 5 минутах ходьбы от Северного вокзала и 2 минутах от метро Anvers. Рядом Монмартр. Есть затрак (кофе, чай, круасаны, хлеб, масло, джем, сок, молоко, хлопья). В комнатах чисто. Ночью всегда было тихо. На ресепшене есть бесплатные сейфы, в номерах у меня шкафчиков не было. В подвале отдельная кухня, где можно готовить. Перед ней дворик. Мне все очень понравилось!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
11 led 2017
7.7

La gente de recepción super amable. Las instalaciones están bien. Son modestas. El problema que tuve es que mi pieza era muy fria (pleno invierno ) y el baño (inodoro ) estaba fuera de la habitación, en un patio.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
5 led 2017
9.7

Buena ubicacion. A 200 metros de una avenida importante y del Metro. El hostel es discreto pero tiene encanto. La atencion en la Recepcion es excelente. Tratan de ayudarte y de informarte siempre que lo requeris. Los cuartos son correctos y de pocas plazas. Solamente vi que durante el desayuno la persona que atendia la cocina no permitia volver a servirse cafe. Lo que no ocurrio en otros hostels. Volveria a alojarme. Es calido y tranquilo. En un buen barrio y cerca de todo. Es una buena opcio

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
4 led 2017
9.4

Tudo certo no geral, mas o banheiro (a privada) fica do lado de fora do quarto e no frio/chuva causa certo incômodo.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 led 2017
7.1

Frühstück fällt trotz geringen Preises relativ mau aus. Durch einen Fehler vom Personal wurde mir beim Check in kein Beleg für das leihen von Bettwäsche ausgestellt, so dass ich meinen Pfandbetrag nicht zurück erhalten habe. Von einem professionellen hostel erwarte ich, dass man für sowas (was mal passieren kann) abgesichert ist - zum Beispiel durch doppelte Buchführung darüber,wer sich Bettwäsche leiht. Ansonsten war ich zufrieden. Nettes Personal. Gute Lage, Zimmer okay, Preis für Paris auch.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 led 2017
7.1

Cleaning has to be improved in toilets and shower.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
1 led 2017
7.4

Electric outlets in bed, plus lights in beds are missing, kitchen is the smallest I have seen In a hostel

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
31 pro 2016
8.0

位置很好,周围走路五分钟就有地铁站,很方便。早上还提供早餐,很不错

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 pro 2016
8.6

My sister and I stayed here for two nights during December. The hostel is functional, and certainly does the job of keeping you warm, dry, and breakfasted, but I wouldn't advise staying for more than two or three nights. This is because there is only one toilet and one shower per floor, and both are quite cramped. The hostel is some sort of converted apartment building and its stairs are very narrow, so anyone requiring lift access should book elsewhere. Nice staff and kitty cat. Free WiFi.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.