Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Woodquay Hostel Galway City

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 983 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 7.4
  • Zařízení 7.6
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 983 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 7.4
  • Zařízení 7.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
22 bře 2017
5.1

In my room the walls were all damaged by humidity. No radiator in the room, just an electric heater that was literally falling apart, very unsafe. The bed side lamp and the heater were plugged into an extension causing the floor to be covered in wires and cables. What looked like a blood stain on the bed sheets. Should I continue?

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
18 bře 2017
7.4

주말숙박이라 4인도미가 30유로나 했는데 그정도 가치는 없는 것 같습니다. 위치는 좋고, 스태프들은 친절한데 아침은 그냥 빵이랑 우유수준입니다. 화장실은 깔끔한편

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
18 bře 2017
10.0

Bien situé proche du centre et d'un Lidl et tesco ! Propre et les chambres sont assez grandes !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Smíšená skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 bře 2017
5.4

Chambre petite sans accessoire, humide et lit trop petit ( 2 des 6 lits du dortoirs étaient petits, lit pour enfant!!!) douche dans exiguë et saleeee. elle ne donne pas envie. Je voyage beaucoup dans le monde et c'est surement l'une des moins bien que j'ai pu faire!!! j'y reviendrai pas!!!

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • CharlynnJ
  • Kanada, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
15 bře 2017
8.6

Staff gave us a full rundown of things to do in Galway, which was really appreciated! The hostel atmosphere was awesome. Unfortunately, the lack of bathrooms were really the only issue with this hostel. Location is a 3 minute walk from the downtown shopping streets as well.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 bře 2017
7.7

Endroit très sympa, les personnes qui s'en occupent étaient accueillantes, et surtout l'auberge est très bien située dans Galway, près des rues piétonnes, commerciales et des bars.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
8 bře 2017
6.9

Not good value for money - I paid only slightly more for hostels in other Irish cities, and they were much cleaner and had more bathrooms and toilets. I wish I had paid a few extra Euro and stayed somewhere slightly cleaner.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
1 bře 2017
9.1

A really good hostel. Friendly staff. Great experience at Woodquay!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • dmartinez1234
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
28 úno 2017
8.9

I was only here one night but it was really cool. The people working here are awesome!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • juliank32g
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 úno 2017
9.1

Incredibly good value, light breakfast included. Friendly staff. Showers could be cleaner but for €10 per night it was more than expected.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.