Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Wombats City Hostel Vienna - The Lounge

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 12166 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 12166 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 9.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 dub 2017
9.4

Ottimo ostello! Il bar è perfetto per conoscere nuove persone. Unica pecca: il WiFi non funziona benissimo. Per il resto è top!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 dub 2017
9.4

The Wombat Hostel was amazing! I felt safe at all times, the facilities were excellent. Met some absolutely lovely people and had such a good time. Everything went without a hitch, check in was clearly communicated and the staff at the front desk were friendly 24/7. Not right in the centre of the city but it was only a 30 minute walk away and an even shorter underground trip, and really close to main shops. Would definitely stay here again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 dub 2017
6.6

In 2er Zimmer bitte täglich das Toilettenpapier nachfühlen.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Kostarika, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
17 dub 2017
9.7

De los mejores hosteles en el que he estado, reservaría sin pensarlo si vuelvo a Viena!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 dub 2017
8.3

Hostel com ótima localização. Perto do metro. Bom atendimento, ambiente bem descontraído.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 dub 2017
9.7

Mi primer viaje en solitario y no podría haber elegido mejor sitio. El que la gran mayoría, viaje solo o en grupos reducidos favorece que nos socialicemos entre los huéspedes, y las actividades como las nocturnas (cenas comunes, salidas...) ayudan a ello. Me quedo sobre todo con la ubicación, que es inmejorable y el personal, SON DE 10!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
13 dub 2017
8.6

와이파이가 거의 안됨.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • robco82
  • Australia, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
13 dub 2017
8.0

Wifi just straight up doesn't work, lockers can be pulled open by hand. Other than that it's a great hostel and typical of the quality you get from other Wombats. The wifi was a big disappointment, travellers know how important it is so it a big deal when it doesn't work. With the premium you pay for a Wombats hostel you should be able to expect it to work.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 dub 2017
9.7

It was my first time at a hostel and it was a great experience. Friendly and helpful staff, great rooms, very clean. We also loved the breakfast. Now I compare every hostel I go to with Wombats!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
12 dub 2017
9.7

One of the best hostels I've ever stayed at! Super clean, nice comfy beds in spacious dorms with en-suites, lovely staff, a great pub downstairs... You get a brilliant breakfast for 4,50€ as well. It's not super central but it's really close to the tram and metro stops, so that's really not an issue. Definitely a great experience!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.