Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Wombats City Hostel Vienna - The Lounge

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 12253 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 12253 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 9.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 kvě 2017
10.0

Awesome staff

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 kvě 2017
9.7

Very convenient hostel in terms of location, in-house bar, train station, etc. I highly recommend it.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
19 kvě 2017
8.0

Staff was friendly, location was good. No AC was a definite downer, and I woke up sweaty. Aside from that, it was a pleasant stay.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 kvě 2017
8.0

Located very close to transport so easy to visit any part of the city. The hostel has everything you need and does what it says on the tin! Lockers are a bit difficult to open but they open eventually. Overall a great stay with no major complaints

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 kvě 2017
8.0

Really spectacular hostel. - 90% of staff were super helpful, accommodating, and professional - rooms were really clean - we went in early May and our room (fourth floor) needed the windows open all night because it was too hot (something to consider if you can't sleep with white noise and some light) - no drawers but a wardrobe - nice little table in our double room - few outlets in the room and weirdly placed made it awkward to charge things in the evening - free drink on arrival was nice -

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • micheprice31
  • Kanada, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
16 kvě 2017
8.9

Really great hostel!! We had an amazing experience staying there! Only downside was the location since it was not as central as we had hoped.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
15 kvě 2017
9.4

Excellent location. Well organized hostel. Would have wished for a better atmosphere, but apart from that it's aces in all other areas.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • hamoodedea
  • Republic of South Sudan, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 kvě 2017
10.0

One of the best hostels i stayed in . My first experience with the hostel was 5 years back . And its still amazing

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hi, thanks a lot for your feedback, we are happy you like it :) Safe Travels your womCrew

  • jarimakikuutti7705
  • Finsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
13 kvě 2017
8.6

Very good hostel what is more like a hotel. Location is not perfect but using city bikes helped alot. Breakfast was excellent and pretty cheap! We liked our visit overall.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 kvě 2017
9.7

The hostel is amazing The problem is just the wi-fi

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.