Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Wombats City Hostel Munich

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 19898 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.9
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 19898 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.9

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
23 dub 2017
9.1

Friendly staff. Great location. Clean. Great bar and common room. Perfect. My only complaint would be the bathroom is EXTREMELY small especially when sharing with 6 people x

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 dub 2017
9.7

This hostel has everything you need for a really enjoyable staying. I love its position and cozy atmosphere inside. If I will be back to Munich I definitely will come back here

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 dub 2017
10.0

10/10. Easily the best hostel I have ever stayed in. Great location, clean, friendly/ helpful staff and super fun environment overall. Plus the organized tours to the Neuschwanstein castle and Dachau concentration camp provided through the hostel (for a very fair price) made everything even more convenient and added a lot to our trip overall.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
21 dub 2017
7.7

움밧답게 보안은 철저합니다만.. 제가 갔던 방은 옆에붙어있던 락커 3개가 모두 고장난 상태여서 락커를 3번을 바꿨음에도 불구하고 결국 락커를 못잠궜습니다. 물론 아무도 훔쳐가지는 않았지만 민감하신 분이라면 좀 불편했을 수 있겠네요. 스텝은 아주 친절해서 락커때문에 미안하다고 조식쿠폰을 주셨어요. 그리고 다른방은 어떤지 모르겠는데 제가 갔던 방은 침대에 얼룩도 좀 있고 그리 깨끗해보이지는 않았습니다. 베드버그같은건 물론 없었지만요. 그래도 침대커버가 있기는 하니 너무 큰 걱정은 안하셔도 될듯하네요.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 dub 2017
9.4

Foi muito o hostel, fiquei em um quarto com mais cinco pessoas, todas educadas, a limpeza, e a interação deles foi otima.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
19 dub 2017
10.0

Excelente hostel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
18 dub 2017
10.0

Very close to the central station which. Was helpful. Beds were super comfy, breakfast was great for a hostel and the staff were really helpful. They also have a walking tour leaving from their lobby which is handy when you don't know your way around the city!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
18 dub 2017
9.4

Superbe auberge juste à côté de la gare de train! Les chambres sont biens, avec une table au milieu et une salle de bain privée. La salle commune est magnifique et le bar est animé. Chaque personne a une carte magnétique pour la chambre et pour son casier. Une visite gratuite de la ville est proposée. Pour une très grosse valise, les casiers peuvent être trop petits. Le déjeuner est bien, mais il est plus cher que dans les autres hotels que j'ai visités (4,5 euros). Je recommande!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • robinschoenbeck
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 dub 2017
9.4

Super Hostel !!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
17 dub 2017
9.7

I had a really cool time at this hostel, the staff is super friendly and helpful. They have lockers in every room to store your important stuff, which for me was great because I was carrying my laptop with me. It was clean and it had a nice bar and a cool space to read or just chill.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.