Hostelworld.com

Wombats City Hostel Munich

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 19567 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 19567 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
19 úno 2017
10.0

Only stayed here for one night as we came to Munich earlier than expected and couldn't check in to our hostel we'd booked. It was amazing, we were given free drinks on arrival and the bar also sold affordable food. Staff were so friendly and the atmosphere was really good! The dorms were also comfy and everyone had their own lamp and plugs. Wifi was the best we've had on our trip. I would definitely recommend this place!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • diegovolante
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 úno 2017
9.1

De los mejores hostales que he visitado. Súper céntrico y muy cuidado en la limpieza y el trato del personal. Me atendió un chico que estuvo de erasmus en Sevilla y que hablaba español y fue súper agradable. Como pega, la falta de taquillas con llaves en las habitaciones, aunque sí que hay abajo en el recibidor y te dan la llave sin ningún problema.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
18 úno 2017
10.0

Just a really great hostel - everything was functional and clean, location was perfect in that it was extremely close to the main station (2 minutes walk) and the city center (10 minutes walk), staff were helpful, atmosphere was really lovely, and security was great. A great set up for any kind of weekend or traveller, both a relaxed and a party vibe. The €4.50 breakfast was wonderful too - fresh fruit and also some German options to try. 10/10!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Smíšená skupina, 25-30
  • Světoběžník
  • 36 Recenze
17 úno 2017
7.4

Good stay, good bar and good location. Would definitely recommend.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 úno 2017
8.0

Muy lindo un poco caro ...

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Skupina ženy, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
14 úno 2017
8.0

El desayuno bueno y barato, la pieza un poco sucia, muy segura (aunque el barrio no es muy lindo) y el personal ULTRA amable, patio interior genial, precios baratos en el restaurant!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
13 úno 2017
10.0

중앙역이랑 가까워서 좋았고 마리엔광장까지 걸어서 15분이면 되는 거 같아요 카드로 찍고 들어가야 하는 과정이 3번이나 있어서 보안 좋다고 생각했어요 그리고 지갑을 어디에 흘려서 잃어버렸었는데 체크아웃할 때 리셉션에서 주워서 보관하고 있어줘서 좋았습니다ㅠ 6인실 썼는데 방 진짜 넓고 직원들 진짜 친절하고 베드버그 없었고 침구도 굉장히 깨끗했어요

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 úno 2017
7.7

整体还可以,但是感觉床的质量有待提高,一翻身都能因为床的吱呀声惊醒…当时是六人混住,混的有点不太明显,5个男生一个我…但这个也没办法啦。环境和位置都还蛮好的,离火车站近

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Catamella
  • Chile, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
11 úno 2017
8.0

It's a nice hostel but I think the other wombats are better. Starting from the fact that it doesn't have a kitchen, and there is no fun activities plan in the bar like in other places. The rooms were nice and the stuff was very sweet and helpful

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 úno 2017
9.7

좋아요. 근데 캐리어 보관하는곳 보안이 좀 불안해요

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.