Hostelworld.com

White Garden Pansion

Ceny
mapa
Recenze
9.8
Nádherný 261 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 10.0
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 10.0
  • Zařízení 9.6
ZAREZERVOVAT
9.8
Nádherný 261 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 10.0
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 10.0
  • Zařízení 9.6
White Garden Pansion Located at Kaleici Kilicaslan mah., Hesapci gecidi No. 9, Antalya.
White Garden Pansion
Turkey
Antalya 07100 Kaleici Kilicaslan mah., Hesapci gecidi No. 9
98% 261
36.8820921 30.7051348
White Garden Pansion
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 bře 2016
10.0

We stayed here 2 nights. It's an absolutely lovely place right in the heart of Kaleici. Beautiful accommodations, wonderful breakfast, great people.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
29 bře 2016
10.0

Nice hotel. Nice people. Great Breakfast.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 bře 2016
10.0

A charming bed and breakfast. The staff were super helpful and always wore a smile. Breakfast was lovely on the terrace and seemed to just keep coming: coffee, fresh OJ, omelette, toast, fresh fruits and veggies, crepes... I would definitely stay again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • andrewparkes17513
  • Anglie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
17 úno 2016
9.1

The staff were very helpful, welcoming and friendly. They sorted out our car with a parking space and free access to the old town. They also came in early to provide with breakfast at 07:30 so we could leave early to get to our next place.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
16 úno 2016
9.7

Brilliant olde worlde B&B near harbour perfectly located. Staff awesome. Roaring fire and big breakfast in the morning (Feb). Very helpful. Room tiny but ornate & very clean. Fantastic. Can't go wrong.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 led 2016
10.0

It was wonderful experience to stay here. Friendly staff. He is always willing to help me. Cozy and clean room. Breakfast was really good. Nice view you can see the mountain coverd with snow and the sea. So i extended 3 more night. : )

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
26 pro 2015
10.0

We loved this place. Haasan was our most trustworthy source and he never disappointed us. The breakfast was spectacular. Most 4-5 star hotels don't have as good a breakfast. It's not the spread but the service. The location couldn't be better. We negotiated at the last minute to get a 4 bed room instead of 2 2-bed rooms and they happily obliged.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 pro 2015
10.0

친절 아늑 저렴

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.