Hostelworld.com

West Side YMCA

Ceny
mapa
Recenze
7.3
Velmi dobré 3,091 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.8
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 7.3
  • Atmosféra 5.1
  • Čistota 6.8
  • Zařízení 6.3
ZAREZERVOVAT
7.3
Velmi dobré 3,091 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.8
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 7.3
  • Atmosféra 5.1
  • Čistota 6.8
  • Zařízení 6.3
West Side YMCA Located at 5 West 63rd St., N.Y. 10023, New York.
West Side YMCA
USA
New York NY 5 West 63rd St., N.Y. 10023
73% 3091
40.7706430 -73.9804140
West Side YMCA
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
31 bře 2016
4.3

Había hecho una cancelación de los 2 primeros días y cuando llegué me los quisieron cobrar. Luego solo me cobraron una noche pero no me descontaron la seña. En la ducha no salía agua fría y la habitación sin calefacción. El pesonal no es muy amable. No lo recomiendo.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
26 úno 2016
6.3

I really enjoy NY, the place was fine but a little expensive for their commodities. I probably don't go back to this hostel.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
7 led 2016
9.1

This is a classic YMCA facility. Great location with nearby subway access at the SW corner of Central Park. Rooms are the usual tile floor, austere and a little depressing, but it's an affordable single in NYC. Showers on some floors are updated and better, but all are kept clean, and I never had to wait. Staff was nice, and you have access to the Y fitness center if you have time.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • serozas7631
  • Uruguay, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 led 2016
6.3
Přeloženo: Google

Byl jsem ve stejném hostelu několikrát. Vybrat, protože na místo. Tentokrát tam bylo několik problémů s topení a velmi špatné zázemí poschodí 9. Velmi nedbalý a špinavé. Na čtvrté noci jsme byli přesunuti do 12. patře je to lepší, protože byl zrekonstruován před několika lety.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 pro 2015
7.7

A localização ē ótima. O banheiro não é muito bom, apenas um chuveiro de 3 estava com ågua quente. As pias apenas uma funcionava.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
29 pro 2015
9.4

Excellent location, staff genuinely interested and very professional.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • inhany1
  • Jižní Korea, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
29 pro 2015
5.4

A hostel in a good location, walkable distance from times square and MOMA. Room is fine, but the other things are... well still fine with the cost. However, the staffs are seriously to be replaced or retrained. They keep asking for the card key as they are looking after criminals. And they are unpleasant - especially the girl who might have come from India. This girl never responds and is so arrogant! Can't believe the hostel hired her. Well, will other hostels in NY be same? I DON'T THINK SO.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 pro 2015
9.1

Staff very friendly and helpful. Great location as all we needed was a place to sleep after exploring the city. Room very basic but exactly what we needed, although radiator didn't work and we were told that it was dependent on the temperature outside which was 1 degrees Celsius outside as was Christmas time, so not sure how much colder it needed to be but they did give us extra blankets. Would absolutely stay again

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 pro 2015
6.6

The room was clean, but the shared bathrooms were an absolute disaster! There was always a clogged toilet and one of the stalls didn't even lock. Glad my stay was only for one night.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
12 pro 2015
8.3

Always have a great stay

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.