Hostelworld.com

West Hostel

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 194 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.7
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.9
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.3
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 194 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.7
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.9
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.3
West Hostel Located at Av. Mariano Calado 13, , Peniche.
West Hostel
Portugal
Peniche 2520-226 Av. Mariano Calado 13
95% 194
39.3663880 -9.3756294
West Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
21 říj 2015
10.0

Such a great, cozy hostel with a chilled out atmosphere! The owner is super friendly, chatty and helpful with everything from lending equipment to restaurant recommendations, the rooms comfy, the lockers huge. It feels a bit like being at home. Great place!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • matthoward
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 říj 2015
10.0

Awesome! Big G was an absolute champ, letting me borrow wetsuits and a surfboard free of charge! There was so a really sick crew of people at the lodge and we had an awesome time! Until next time...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 říj 2015
10.0

Very good Hostel. The People Are very friendly and helpful. I recommend this hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
23 zář 2015
9.4

Great hostel with great staff and facilities, beds are super comfortable. Showers are clean and great! Enjoyed my time here

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Slovinsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 zář 2015
9.7

One of the best I stayed at. Everything is great, especially the atmosphere. Definitely recomend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
30 srp 2015
10.0

Super chill hostel with super chill hosts! You get to meet everyone staying there and every night you get a good laugh with Glauco and Luis. I'll definitely be back!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
29 srp 2015
9.4

Run by a nice couple, warm atmosphere, very clean, easy to find, close to the beach and the center. I would higly recommend to stay there!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • martin_punhal
  • Španělsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
26 srp 2015
9.7

The best hostel I've been in my trip through Portugal, from south to north, including places like Lisbon, Coimbra, Porto or Évora. As simple as that.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
26 srp 2015
10.0

Great hostel, nice and really helpful staff, the atmosphere was so good. I will be back soon for sure!! Good waves

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 srp 2015
9.4

We felt very comfortable, the owner is the perfect host for good advice and we felt very welcomed! The atmosphere was familiar. We defenetly recommend this hostel :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.