Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Walk of Fame Hollywood Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 774 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.1
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 774 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 úno 2017
10.0

숙소 위치도 레드라인에 위치해 편하고 직원분들도 친절하고 좋아요!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
14 úno 2017
9.4

Great location, I only needed a place to sleep and shower for a couple of days since I was taking care of my own stuff during day, so I can't say much about the atmosphere and hostel in general, but for what I needed it was perfect and I always found the facilities clean. Breakfast was nice

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
12 úno 2017
8.0

위치가 제일 좋음. 청결도도 나쁘지 않고, 좋았음. 다만 사람이 매우 붐비는 반면 주방이나 라운지가 좀 좁은 느낌. 겨울에 갔는데도 이 정도면 성수기에는 더 심할 듯함.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 úno 2017
7.7

위치랑 청결 등 대부분 다 좋은데 차 있으신 분은 유료 주차 하셔야되요. 교통이 대중교통은 좋은데, 차타고 다니시는 분은 그동네가 항상 차가 막혀서 짜증나실수도 있어요.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 úno 2017
9.1

They should offer power outlets inside the rooms. Having to go to the bathroom or another comum areas to charge the phone was annoying.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 úno 2017
10.0

First of MANY stays here! Hope to be back soon!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 úno 2017
10.0

This was my first time staying in a hostel but I absolutely loved it. The location is great, right on Hollywood Blvd and close to just about anything. I was able to meet people from all over the world and had a blast. I would definitely recommend this hostel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
2 úno 2017
7.7

Great spot, great location. Awesome that they offer a light breakfast! Staff were helpful at answering questions. Could have done without the loud, club music blaring through the halls during all non-quiet hours. Doesn't really make for a nice relaxing spot to sit and relax between touring around LA.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
30 led 2017
10.0

Muy limpio y está muy bien ubicado

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
30 led 2017
8.0

Will definitely stay again if in LA on a budget. Clean and easy to find. stuck-smuck in the middle of Hollywood.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.