Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Walk of Fame Hollywood Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 736 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 736 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.0
Walk of Fame Hollywood Hostel Located at 6820 Hollywood Blvd, Los angeles, Los Angeles.
Walk of Fame Hollywood Hostel
USA
Los Angeles California 90028 6820 Hollywood Blvd, Los angeles
85% 736
34.1015543 -118.3394526
Walk of Fame Hollywood Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
13 led 2017
10.0

Friendly staff, clean hostel and awesome free breakfast. I stayed in the female dorm, all girls in there were super friendly and I felt safe all the time, didn't need to lock away my belongings. The female bathrooms were clean all the time. Would definitely stay there again! Thank you :) x

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 led 2017
9.1

Great place for a short trip ...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 led 2017
8.6

Abgesehen von stinkenden umd schnarchenden Mitbewohnern, für die das Hostel nichts kann, hat uns der Aufenthalt sehr gefallen. Parken für den Leihwagen ist ziemlich teuer, aber dafür ist man direkt bei den ganzen Theatern. Das Frühstück ist gut, das Bad sauber und die Matratzen akzeptabel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 led 2017
8.0

할리우드에 있어서 위치는 좋은데 그래서 밤에 시끄러워요. 난방 냉방기가 없는것 같구요, 공간활용이 좀 이상해요. 공기가 싸늘했지만 이불이 괜찮았어요.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 led 2017
9.7

The staff is very friendly and helpful. I would definitely stay again in this hostel

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
4 led 2017
9.7

War alles super, gute Location, Leute von überall aus der Welt. Täglich Ausflüge zu Sehenswürdigkeiten oder Ähnlichem. Gern wieder :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
30 pro 2016
8.9

Mice place, good staff and facilities. Located is perfect.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Japonsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 pro 2016
8.6

アクセスがすごく良くどこに行くにも便利です

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
17 pro 2016
6.9

The location is awesome, but the rest is average... The room smelled very bad, no air conditioning, no place to put your luggage. The cleanliness in the bathroom was fine. The atmosphere was, unlike other hostels, not very connective. I think there were hookers that used the bathroom a couple times, which I thought was pretty weird, since apparently anyone could get in. The hostel is fine if you are in the city all day long, but otherwise I didn't like it a lot.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hi, Thank you for your feedback. Here at the hostel we only allow guests whom are paid and currently staying at the hostel use our facilities.During after hours, our front desk staff check keys to ensure only paid guests are entering the building. I hope to see you return to Walk of Fame Hostel in the future. Sincerely, Tahj General Manager

  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 pro 2016
9.1

Stay here mates

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.