Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Walk On The Beach Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 1356 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.5
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 1356 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 úno 2017
9.7

Un ambiente excelente, jamas pense pasarla tan bien viajando solo. Mucha buena onda, mucha gente de todo el mundo, lo único que a mi parecer cambiaria es los colchones, igualmente se duerme muy bien. Destacaria todo el hostel, en especial a jade, que sabe español y la que mejor me entendia, arturo, dominic y el resto que no recuerdo bien los nombres son geniales

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 úno 2017
10.0

Top Hostel!! Nur 5min vom Stand entfernt! Tolle Mitarbeiter, die jede Zeit zu Verfügung stehen. Zahlreiche Events, wie Tours und Party! Das nächste Mal würde ich wieder hier her kommen!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 úno 2017
8.6

Wonderful staff who are so helpful and friendly. Location is great - really central, close to the beach and v safe. Thank you!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 úno 2017
10.0

You're not going to find a better place than this hostel!I have never had a warmer, friendlier welcome than I had from the staff here they made my stay in Rio and have become good friends. Always on hand to help & party with us. They have created a fantastic atmosphere here which feels like home!Rodolpho and Dominique, special shout out to you both! And of course Arthur, the barman (King Caipirinha)who never fails to make the best Caipirinha in Rio! I can’t wait until my next stay! Love Jude xxx

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
8 úno 2017
10.0

Best place to stay i Rio. The area around the hostel feels safe and the staff is so amazing and helpfull. I'm back in Rio for the carneval and I'm certainly staying here. I'm already looking forward to see my Walk on the Beach family again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 úno 2017
10.0

Muy amables todos los chicos que trabajan en el hostel. Son unos genios; sigan asi. 😊

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
3 úno 2017
8.0

Sehr freundliche Mitarbeiter! Leider war mein Zimmer so eng, dass es zu einer wahren Herausforderung wurde morgens aus dem 3 Stock Bett zwischen dem ganzen Gepäck der Gäste aufzustellen. Welcome caipi ist eine nette Geste, ansonsten ist das Hostel eher mittelmäßig ausgestattet und könnte mehr geputzt werden.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • rachelhollywellx6795
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
20 led 2017
8.9

Staff were excellent and really helpful.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Uruguay, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 led 2017
6.9

Cama muy incómoda. Colchón duro y fino. Almohada muy pequena. Despuesbfe eso. Todo muy bien.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
11 led 2017
6.9

it was a ok hostel, bed weren't the much comfortable and they charge you the breakfast, also the man at the reception in night time wasn't friendly and also he couldn't speak English. Furthermore, toilets weren't enough for all the people at the hostel.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.