Hostelworld.com

Wake Up! Sydney Central

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 4674 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 4674 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 9.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Filipíny, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 úno 2017
9.7

it was a very nice stay. I would recommend to friends and family. love the spacious lobby and clean rooms and bathrooms. close to transpo and markets. not your typical backpacker hotel. I think it's a classy and affordable accomodation.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 úno 2017
10.0

Awesome hostel. Great location, clean rooms, friendly staff. Great wifi, which I wasn't expecting.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
9 úno 2017
8.6

Great even for more seasoned backpackers. Appreciated the free ear plugs. :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 úno 2017
6.9

This is a hostel for teenagers, not for a 28 guy as me. The rooms and bathrooms where really messed up. Its for 500 people so its too full, its like a crouded hotel. If you want to party everyday this is the place, I prefer a place more chill.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hi there, Thank you for your feedback and honest assessment of your stay. My apologies that you found our rooms and bathrooms in an unacceptable condition as this is normally one of our strong points. I will definitely be asking a few questions of our housekeeping team upstairs. Here at Wake Up we are definitely a party hostel although I can assure you that at 28 years old you would hardly be considered old. The best thing to do is join in and embrace the fun as there is always plenty of time to chill in the smaller regional hostels on your travels. Cheers Dev Penney - GM

  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 úno 2017
10.0

Honestly can not fault the place. If it was a little bit cheaper I'd stay there again

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hi there, Thanks a mil for your review! We would love to be a bit cheaper but it does cost quite a bit to put on the show that we do. Enjoy your travels and we hope you do make it back here in the future. Cheers Dev Penney - GM

  • Anonymní
  • Německo, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 úno 2017
9.1

War wirklich sehr zufrieden mit dem Hostel. Das Personal ist freundlich und hilfsbereit. Auch die Ausflüge die ich mitgemacht hab zum Bondi Beach und die Stadtinformtations Tour kann ich nur empfehlen. Hab mich echt sehr wohl gefühlt!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
7 úno 2017
9.1

A great hostel! Made my first travel-on-my-own experience great. I liked the activities and tours, a great way to meet new people!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
7 úno 2017
9.4

One of the best,friendliest hostels in Sydney.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hi there, There is nothing quite like being described as one of the friendliest hostels! Being a big hostel sometimes your size can count against you but at Wake Up I genuinely feel that it is a massive plus. Cheers Dev Penney - GM

  • Anonymní
  • Chile, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 úno 2017
10.0

Buenísimo! Céntrico bonito y seguro

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 úno 2017
8.9

Great place. Had everything I wanted.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.