Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

WE Hostel Design

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 499 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 499 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
13 dub 2017
7.4

Amazing and beautiful hostel with friendly staff, the only thing i would say is that the rooms are way too small and there should be more showers as whenever i wanted to take a shower they were all always occupied :)

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Maroko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 dub 2017
9.1

Hostel propre et moderne, le bar organise des soirée tt les jours et des groupes viennent s'y produire réguliérement Je recommande

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
6 dub 2017
9.7

A beautiful hostel and fantastic staff - thanks to Karina, Fabrizio, Thomaz, Lucas and others for a very special stay making me feel very welcome in São Paulo. The female dorm room with balcony and huge bathroom was great, the breakfasts delicious (amazing cakes!) and the bar a wonderful place to meet new friends, not to mention veranah area, Tv room and study. I stayed longer than planned and found it hard to leave.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
25 bře 2017
9.7

Ótimo lugar para ficar em São Paulo. A equipe é extremamente atenciosa e gentil! O café da manhã na varanda é demais!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 bře 2017
9.4

Armário de ferro nos quartos fazem MUITO barulho de noite.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 bře 2017
10.0

Such a fantastic stay, love the staff soooo much 😍

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 bře 2017
9.4

Very friendly stuff and nice atmosphere! I recommend you to stay there :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 bře 2017
10.0

Casa maravilhosa, com funcionarios super atenciosos. Vou voltar com certeza, PARABENS....

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 úno 2017
8.9

Casa linda, grande, bem cuidada de forma geral. Não gostei dos pequenos barulhos, mesmo estando no andar de cima ouve-se tudo que acontece embaixo, cozinha, e as escadas de madeira repercutem o movimento o tempo todo. A beliche é muito barulhenta, quando se mexe balança as duas camas e muito! O ralo da pia do banheiro estava entupido. Bem perto da Av. Ibirapuera, onde eu precisava ir. Armários de ferro, barulhento também.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
16 úno 2017
7.4

Hostel guests are not prioritized. This place is more for the staff living here and their friends: at night hostel turns into a bar with rarely more than 10 guests, but the cacophony of dj music doesn't allow to rest as rooms are next to the bar. Although after 11pm it was quiet. Breakfast is for a fee R$12 per person not incl, it would be good to know before. There is a nice kitchen but you would get bad looks or asked away from the stuff cooking all day long for breakfast, lunch and bar time.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.