Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

WE Hostel Design

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 517 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 8.9
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 517 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 8.9

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 čer 2017
8.9

Mostly great but not a place to meet new people. Would not recommend for single travelers looking for fun.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 čer 2017
9.7

Amei a recepção! Todos muito hospitaleiros e prestativos!!! Com certeza voltaremos com mais tempo e indicaremos! Amei meninos!! Muito obrigado

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
14 čer 2017
9.4

Ambiance très sympa dans cet hostel située dans un quartier calme et sécurisé ! (mieux que le centre ville). Le personnel est réellement adorable, le bar très sympa ! Le petit dej est génial ! Les chambres sont propres, les lits confortables. Par contre un peu petites. Lorsque la chambre est pleine, les sacs s'entassent et on a guère plus de place pour se frayer un chemin. Mais enfin quand-même : Super endroit !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
11 čer 2017
8.6

Lovely clean and spacious hostel. No atmosphere though. Hard to meet people when you're solo travelling.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 kvě 2017
10.0

Beautiful hostel, lovely neighbourhood. Feels safe and secure. The hostel itself is magnificent and the staff were lovely. They helped us with our bus tickets, served breakfast and lunch with a smile and were genuinely kind and helpful. One of the best hostel experiences, sadly we could not stay longer! Thank you!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
29 kvě 2017
10.0

It is cool. I recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
28 kvě 2017
8.9

Lovely building with great facilities. Plenty of washrooms and social areas. Room was a bit cramped although it done the job !

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
17 kvě 2017
8.3

Perfect! Only if you are backpacking by you self i woulndt reccomend this place!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 kvě 2017
8.9

Quarto muito pequeno.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
13 dub 2017
7.4

Amazing and beautiful hostel with friendly staff, the only thing i would say is that the rooms are way too small and there should be more showers as whenever i wanted to take a shower they were all always occupied :)

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.