Hostelworld.com

Volver Beach Hostel

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 469 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.9
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 469 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.9
Volver Beach Hostel Located at Las Conchas 11, Puerto de Mogan, Gran Canaria.
Volver Beach Hostel
Spain
Gran Canaria Gran Canaria 35138 Las Conchas 11, Puerto de Mogan
92% 469
27.8187053 -15.7658918
Volver Beach Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
16 kvě 2016
9.1

Hostal de hippies. Se habla más en inglés que en español. Pero muy majos todos y a querer ayudarme por todas mis preguntas. Y buen precio por la escuela de buceo. Lugar guay!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 kvě 2016
10.0

This was my first time traveling alone, and everyone at the hostel was delightful and supportive. If you want to meet free spirited people, Volver Beach Hostel is your place!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
29 dub 2016
9.1

Great vibes

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 dub 2016
10.0

I loved my stay at Volver! The rooftop and terrace are unbeatable and the staff is absolutely lovely. I wish I were back there now!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 dub 2016
9.4

This was probably the best hostel I've been to! First of all, I just fell in love with the design - so pretty and positive :) You cannot imagine a better location with a greater view from the terrace! The owner and the staff were very chilled and helpful, the place felt really secure, what else do you need? A place to VOLVER for sure!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 bře 2016
9.1

Cool staff, great view, excellent vibes.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
27 bře 2016
9.1

I only stayed in this hostel 2 nights, but I would have liked to stay longer. The atmosphere is wonderful: very relaxed & friendly. It would be nice to have more bathrooms, but all in all I think it's definitely worth staying here. Puerto de Mogan has it's own charm and share of activities, but it is also close to some incredible beaches and other hikes or attractions.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 bře 2016
9.7

Un año más he pasado unos días estupendos en Volver. He disfrutado muchísimo de la atmósfera que hay en este hostal, de su terraza y puestas de sol. Espero volver por tercera vez el próximo año!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • irvingtheearth346
  • Anglie, Muž, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
7 bře 2016
7.4

Great views of sea and town from both kitchen and especially rooftop Enjoyed the relaxed friendly staff which makes it fun and stressfree Would recommend this hostel A nice surprise!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
11 úno 2016
8.6

Retour au temps du flower power ! Un tres tres agréable sejour et une vue exceptionnelle sur puerto mogan et l ocean ...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.