Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Viva Hostel Design

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 375 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.3
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 375 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • emerson_moizes
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 čvc 2017
10.0

Muito organizado, limpo e ótima localização, próximo ao metrô, supermercados e bares. Quando voltar à cidade, com certeza me hospedarei novamente!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
4 čvc 2017
9.4

Ein super schönes Hostel in einer tollen Gegend. Haben uns sehr wohl gefühlt. Nachts hat die Toilette ziemlich laute Geräusche gemacht und die Spülung ist durchgängig gelaufen, ansonsten war aber alles mehr als in Ordnung. Würde ich sofort weiterempfehlen!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 čer 2017
9.1

The most comfortable beds that I have ever slept on! Very nice atmosphere, and the breakfast is awesome too! The staff was also amazing and very friendly! The only thing that I would point out, is the location, that is not sooo close to restaurants and tourism spots or to the subway. But overall, it's totally worth it, and I would stay there again for sure :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
15 čer 2017
8.6

Très bonne auberge. Très propre ! Les lits sont confortables et vous permettent d'avoir une certaine intimité ce qui est plus que plaisant. Les petits déjeuners sont complets et très bons, le staff est dévoué et aimable. Emplacement pas Mal

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • JasperNL
  • Nizozemí, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
12 čer 2017
8.6

Good hostel in a nice neighborhood (Vila Madalena). Although pubs, restaurants and the metro are close, the area is quite hilly, which can be annoying when walking with luggage. Beds and lockers are nice, breakfast is really simple. During my 2 night stay there was not much partying or socializing going on, but then again this was on a Monday and Tuesday.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 čer 2017
9.7

Great hostel. Enjoyed the pod style bunks. Friendly staff and owners. Very welcoming. BBQ dinner was a great deal Safe and vibrant area and a few blocks from the metro.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • stefzed2160
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 72 Recenze
5 čer 2017
10.0

Perfectly sized hostel to get to know everyone staying there. Staff are great and can recommnd plenty of places to see there. Give yourself lots of time to see Rio!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • brookedpalmer3718
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
27 kvě 2017
9.7

Beautiful, chill hostel, great dorms, and friendly staff. Highly recommend. While it's in a quiet, safe, pretty neighborhood next to the Vila Madelena pub/club area, it's bit of a walk to get to the heart of Madelena. The metro isn't too far and is a straight shot, easy to locate, but it's a very hilly walk, especially if you're carrying a lot of stuff! Really enjoyed my time there though, it was worth the walk!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • alexanderferreira87
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 kvě 2017
10.0

Excelente equipe, todos muito animados e atenciosos. Agradeço principalmente ao Jovane e ueslei que foram muito simpáticos durante a hospedagem. Com certeza me hospedo ai de novo.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • yerece
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
23 kvě 2017
10.0

Um Hostel muito bem atendido. As instalações, as áreas comuns, é super tranquilo de estacionar perto, e o melhor de tudo é o café da manhã. Super recomendo.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.