Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Viru Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 526 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.7
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 8.9
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 526 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.7
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 8.9

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Macedonia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 dub 2017
10.0

We were 3 girls staying one night in a private room. The hostel is located very cental in the old town and was very clean and cozy. The girls at the reception were very kind and helpful. And the breakfast was delicious. The best place to stay in. I strongly recommend it and definitely would stay there again. Overall, great value for the price!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
12 dub 2017
10.0

perfect staying. recommended.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 bře 2017
10.0

Awesome hostel with super friendly staff and they even offer breakfast including fresh pancakes in the morning! The location is quite in the centre of the Old Town as well, you can reach every attraction within a few minutes. I really recommend you to stay here! :D

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
3 bře 2017
8.3

I stay two nights in the weekend, I had a prived room and my friend the same, I was confortable, big rooms and clean. good value for money

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 led 2017
9.4

Perfekt, freundlich, familiär, gemütlich - wie in einer internationalen WG. Nur dass der Aufzug nicht funktioniert gibt den Abzug.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 led 2017
8.9

Nice place, very well located, with Nice people.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 pro 2016
10.0

Really great place to stay. Check in was a breeze and the staff were always really helpful and nice, they let me leave my bags for another 6 hours after check out and locked them up for me. I stayed in a Single room and it was definitely big enough, comfy bed, my own window and a chair... not that I used that. Really secure with a security gate, locked front door and then a lock on my room with a key to each. Cool break out area and breakfast was provided each day, with free coffee etc.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 pro 2016
10.0

Esta muy bien ubicado, las camas comodas, la cocina completa y todo muy limpio. La atención de todo el personal estupenda y el desayuno básico pero muy completo y servido desde temprano. El café y te a disposicion todo el día son reconfortantes después de tanto frío en la calle. Altamente recomendable!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Litva, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 pro 2016
8.6

Overall good. Comfortable and cosy. Nice atmosphere. Free pancakes and cereal for breakfast won me over. Although: very small curtains in room and flimsy and thin bed.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • BenC
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
29 lis 2016
10.0

Great location, clean, cosy, and Sergy(?) is a great receptionist who was really good to chat to.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.