Hostelworld.com

Viru Backpackers

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 517 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 517 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 8.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 led 2017
9.4

Perfekt, freundlich, familiär, gemütlich - wie in einer internationalen WG. Nur dass der Aufzug nicht funktioniert gibt den Abzug.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 led 2017
8.9

Nice place, very well located, with Nice people.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 pro 2016
10.0

Really great place to stay. Check in was a breeze and the staff were always really helpful and nice, they let me leave my bags for another 6 hours after check out and locked them up for me. I stayed in a Single room and it was definitely big enough, comfy bed, my own window and a chair... not that I used that. Really secure with a security gate, locked front door and then a lock on my room with a key to each. Cool break out area and breakfast was provided each day, with free coffee etc.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 pro 2016
10.0

Esta muy bien ubicado, las camas comodas, la cocina completa y todo muy limpio. La atención de todo el personal estupenda y el desayuno básico pero muy completo y servido desde temprano. El café y te a disposicion todo el día son reconfortantes después de tanto frío en la calle. Altamente recomendable!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Litva, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 pro 2016
8.6

Overall good. Comfortable and cosy. Nice atmosphere. Free pancakes and cereal for breakfast won me over. Although: very small curtains in room and flimsy and thin bed.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • BenC
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
29 lis 2016
10.0

Great location, clean, cosy, and Sergy(?) is a great receptionist who was really good to chat to.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
25 lis 2016
9.7

Perfect small hostel for a shorter stay. Everything was clean and the decent breakfast suited our needs. Would definitly recommend it for others!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 18-24
  • Světoběžník
  • 32 Recenze
19 lis 2016
8.3

Nice place, great breakfast. The kitchen was pretty small and basic but did the job. Atmosphere wasn't great but we were there in the low season. The wifi didn't stretch to the private room.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • antozas241
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
26 říj 2016
10.0

We have been here for 4 days in a private 3 beds room. Room big and clean. Bathroom are ok but shower and wc are not together. Staff very friendly and helpful. Relax atmosphere. Thank you

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 říj 2016
8.0

Beds and pillows were horrible in room 3. Noise from the street was loud too and made sleeping difficult.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.