Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenze
9.6
Nádherný 587 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.8
  • Čistota 10.0
  • Zařízení 9.4
ZAREZERVOVAT
9.6
Nádherný 587 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.8
  • Čistota 10.0
  • Zařízení 9.4
Villa Klaic Located at Sumetska 9, , Dubrovnik.
Villa Klaic
Croatia
Dubrovnik Croatia 20000 Sumetska 9
96% 587
42.6476626 18.1040270
Villa Klaic
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
9 říj 2015
9.7
Přeloženo: Google

Je to úžasné místo k pobytu. Milo vám nalévá pivo, zatímco budete sedět na jeho nádhernou terasou a dávat pozor na oceán. Náš pokoj byl uklizený-ed každý den jako hotel a je tu vše, co můžete pít pivo. Milo nám dokonce objednal pizzu a pili jsme spoustu s různými ostatních cestujících na terase.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
15 zář 2015
10.0

Loved our stay, wish we could have stayed longer!! Highly recommend this place to other travellers.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 čvc 2015
8.3

L'accueil parfait ainsi que la gentillesse de Milo et son staff font de cet endroit un lieu agréable. La piscine, et la bière offerte sont des plus qui font une grosse différence. L'emplacement est pratique avec une voiture si on a un peu de chance pour trouver une place de l'autre côté de la route. Par contre il ne faut pas avoir peur des escaliers pour aller en ville. Le petit-déjeuner est simple mais bien, très bon café machine. Merci pour le vin et la liqueur de menthe ! Nous recommandons.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 čer 2015
10.0

Friendly wonderful people

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 čer 2015
10.0

We had the best arrival, greeted by Milo at 9.30 pm with a welcome drink and an introduction to others staying at the Villa . That's the way it stayed, good breakfast, friendly faces and all the help we needed. Igor picked up our ferry tickets to Korcula and even went to the trouble of organising someone to meet us With accomodation when we arrived. There was absolutely nothing else you could wish for when staying in an unfamiliar area. Thanks guys we have no hesitation in recommending.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 čer 2015
10.0

We really enjoyed our stay. Mills was great and we loved every second of our stay. We actually wish we would have stayed there a few extra day. We are already talking about coming back to do just a Dubrovnik trip just so we can enjoy and relax at the Villa

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
31 kvě 2015
9.1

Milo and Ivo are incredibly helpful and nothing was too big an ask during our stay. Our apartment was clean with good facilities and the buffet breakfast was generous. Milo and his wife offer free pickups and drop-offs from the bus station which is very handy! It happened to be my birthday whilst we were there & the guys very kindly organised a surprise meal for me and my girlfriend at a restaurant near the local harbour which had some of the best views in town. They even got me a present!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 kvě 2015
10.0

The owners were very welcoming and would have no hesitation to recommend the hotel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 kvě 2015
10.0

Milo and the other members of Villa Klaic were so amazing and accommodating. Could not have had a better time. Free beer at all times, good breakfast, and safe living.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 kvě 2015
10.0

Everything about our stay at Villa Klaic was perfect. The ideal location, the accommodating and friendly hosts, the lovely property, the fun guests, the recommended restaurants, the terrific breakfast. There is truly no room for improvement. I would have loved to have stayed longer and long to return. I will someday. I have already given the contact information to other travelers whom I met along the way in Croatia. Hvala!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.