Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Villa Chic Hostel Pousada Ltda

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 119 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 10.0
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 9.8
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 119 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 10.0
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 9.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
6 srp 2017
10.0

Lovely place! More a hotel than a hostel. Super clean, lovely decorated and nicely quiet. Great fresh, homemade breakfast. Even if I was in the shared dorm I had the sensation of being in a 5 stars hotel! The staff is the best part: nice nice people, helpful in any possible way. They organized all my tours and even helped me organize my transfer to Parnaiba and from there to Lençois. In the very busy Jericoacoara the Villa Chic is a oasis of peace. Highly recommended!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 čvc 2017
9.7

ötimas instalações, limpeza e atendimento. Ideal para quem procura tranquilidade. O hostel é bem tranquilo. Se vc procura festas, melhor se hospedar em outro lugar.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 čvc 2017
8.0

Lugar tranquilo, equipe atenciosa e limpeza

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 čvc 2017
9.1

Boa localização e segurança. Atendimento muito bom. Sanitários limpos regularmente. Ar condicionado e camas legais. Me hospedaria novamente e indico.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
29 čer 2017
10.0

Tive uma ótima experiência durante minha estada. Equipe ótima, localização excelente na rua principal, mas, não no burburinho. Café da manhã bem gostoso. Local super limpo! Só falta ter um espelho maior no quarto. Mas, tudo muito excelente. E o resto é aproveitar o paraíso chamado Jeri.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
24 čer 2017
9.4

The hostel was very clean, modern and safe. It's more of a hotel than hostel but the staff are very welcoming and so helpful. The breakfast is also very good.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 čer 2017
10.0

Melhor hostel que já fiquei. Café da manhã excelente, muito limpo, arrumação diária dos quartos, localização perfeita. Fiz grandes amigos tanto no quarto quanto com o staff. Recomendadissimo!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
15 kvě 2017
9.7

Adorei o hostel desde a minha chegada! Sempre muito atenciosos e respeitosos! O público tbem e bacana! As meninas da cozinha mandam bem nos bolos e o café é uma delicia! Além de serem fofas e estarem sempre à disposição! O pessoal da recepção tbem ajuda em tudo que precisamos. Eles têm ferro e secador de cabelo! Os quartos tem ar condicionado e estão sempre limpos! A localização e boa tbem! Adorei! Eles tornam Jeri ainda mais incrível!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×