Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Villa Chic Hostel Pousada Ltda

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 96 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 9.3
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 96 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 9.3
Villa Chic Hostel Pousada Ltda Located at Rua Principal, s/n, , Jericoacoara.
Villa Chic Hostel Pousada Ltda
Brazil
Jericoacoara Ceara Rua Principal, s/n
92% 96
-2.7964566 -40.5110279
Villa Chic Hostel Pousada Ltda
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 zář 2016
9.4

A recepção deve ser mais cortez

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
24 srp 2016
9.4

Tudo muito limpo e organizado, café da manhã super gostoso e variado. O custo benefício realmente vale muito a pena!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 srp 2016
9.1

O Villa Chic tem uma energia ótima. Os funcionários são super educados e sempre dispostos a ajudar. Socializar neste ambiente é muito fácil, sempre há alguém na área da piscina pra bater papo. O café da manhã é bom, tem duas opções de frutas, suco natural, pão, bolos e tapioca, e se quiser ovos mexidos é só pedir.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 srp 2016
10.0

Boa localização, na rua principal de Jeri e não muito longe do início da trilha para a Pedra Furada. Staff atencioso e solícito, excelente café da manhã, quartos confortáveis com roupa de cama e limpeza diária. Simplesmente o melhor hostel em que já fiquei. Recomendadíssimo!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 srp 2016
9.4

Eu amei minha estadia na Villa Chic, fiz muitas amizades, local muito tranquilo, funcionários simpáticos (Fica aqui meu abraço pra Isabel, muito querida), café da manhã maravilhoso (bolo de formigueiro é viciante). Minha única ressalva é para o fato de não disponibilizarem uma cobertinha nos quartos coletivos. Pedi uma, pois a noite é friazinha, e me negaram, informando que era apenas para quarto privativo. Foi só o que faltou para dizer que lá foi perfeito.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 srp 2016
10.0

Parabéns, excelente acomodação!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 čvc 2016
10.0

muito boa hospedagem. limpo. tem carregador de bateria junto a cama. locker adequado. e proximo a onde tudo acontece, mas distante o suficiente para nao ter barulho.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 kvě 2016
10.0

O Hostel chega a ser impressionante pela limpeza, atenção aos hóspedes, há um belo café da manhã, organização, infraestrutura (banheiros ótimos, cozinha, ar condicionado). Muito mais que recomendo, o seu dinheiro é sem dúvida muito valorizado neste local. A localização também é muito boa, que fica na rua principal, basta descer a rua e você estará no centrinho e mais adiante na praia. Tenho que fazer relato também para os funcionários, que são muito educados e atenciosos.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • aciriaco
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
9 kvě 2016
8.3

The hostel is great! Good breakfast, clean bedrooms and bathrooms, it is close to the Fretcar bus stop and close to Jeri beach. I only missed a common area for resting and making friends. Brazilians are very receptive though, so I could meet nice people even so! I travelled alone and recommend staying there.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
5 kvě 2016
10.0

Fantastic unforgettable experience. Wonderful staff, great place to stay in Jeri. Highly recommended. Nicolas

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.