Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Victoria House Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.4
Báječný 902 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 7.4
ZAREZERVOVAT
8.4
Báječný 902 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 7.4
Victoria House Hostel Located at 6 Rue Docteur Jacques Guidoni, , Nice.
Victoria House Hostel
France
Nice 06000 6 Rue Docteur Jacques Guidoni
84% 902
43.6983325 7.2717690
Victoria House Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
22 zář 2016
9.4

Was in Nice for a couple of nights, and enjoyed my stay at Victoria Hostel. The location was central, as it was close to the beach and a block away from Messina square. Val and Joel from the staff were very helpful.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
15 zář 2016
8.9

I loved the atmosphere of this place and booked extra nights as I enjoyed it so much! The vibe here is great and the fact that it's a smaller hostel makes it better. The bathrooms ARE tiny and the showers could be cleaned more often. I'm a clean freak but still found this okay. The atmosphere made up for anything that the facilities may have been lacking.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
14 zář 2016
9.1

I only stayed overnight here but it was a great place to stay. The bed situation seemed a bit odd seeing as my room was "upgraded" but I think maybe it was just overbooked. The staff are super lovely and helpful though, and encourage you to join everyone in the common areas.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
14 zář 2016
9.4

Sehr sehr gutes Hostel! Die Menschen dort waren einzigartig! Egal ob Personal oder auch zimmerkameraden: alle zufrieden, höflich, nett, hilfsbereit... Man hat alles bekommen... Leider war es eng und dreckig... Aber das ist ein Hostel... Es ist nicht so wichtig!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
13 zář 2016
9.4

Nicest staff ever! They let me leave my luggage for a weekend while I went to Antibes and we're just so sweet over-all!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
12 zář 2016
9.4

Ein nettes Hostel in super Lage, das Personal war sehr zuvorkommend und freundlich, die Stimmung im Hostel stets super

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • tjungbark
  • Švédsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
11 zář 2016
9.1

Very nice atmosphere in the kitchen!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 zář 2016
10.0

Victoria house hostel was one of the best hostel I have stayed at. the atmosphere was fantastic. the staff where very helpful and nice. it is very clean and the kitchen had everything you could need. perfect for a solo traveller!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 srp 2016
8.6

Internet boa. Tomadas suficientes. Equipe dá dicas de passeios interessantes. Banheiro muito pequeno e podre de sujo. Limo por todo o Box. Cozinha movimentada.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
11 srp 2016
6.6

Fine stop over for one night. Expensive for what it was but then Nice is expensive in general. Hidden away and not facilities quite dated but fine for a bed and nothing else

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.