Hostelworld.com

Venice Beach Hostel

Ceny
mapa
Recenze
7.6
Velmi dobré 773 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.4
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 7.7
  • Atmosféra 7.2
  • Čistota 6.9
  • Zařízení 6.6
ZAREZERVOVAT
7.6
Velmi dobré 773 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.4
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 7.7
  • Atmosféra 7.2
  • Čistota 6.9
  • Zařízení 6.6
Venice Beach Hostel Located at 1515 Pacific Avenue, Venice, Los Angeles.
Venice Beach Hostel
USA
Los Angeles CA 1515 PACIFIC AV 1515 Pacific Avenue, Venice
76% 773
33.9875307 -118.4727430
Venice Beach Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Švédsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 bře 2016
8.9

Venice was awsome. Its been a wonderful stay here. The staff has been very helpful. I would recommend this to everyone.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
25 bře 2016
4.9

Perfect location. We've found dirty sheets and blankets, there were cockroachs at the room. The room's private bathroom was clean. The kitchen was also not clean

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 bře 2016
3.4

Rummet luktade gammalt kiss, personalen va otrevlig samt verkade ointresserade att sköta sitt jobb, kändes som att vem som helst kunde gå in och ut.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 úno 2016
7.1

Amazing location! Right on the main road within Venice beach area. However, this also meant a very noisy room for us, and I wasn't completely impressed with the security of the hostel, as the front door was left open with anyone free to come and go as they please. Room had a strange smell, and felt very old and in need of some revamping, but was all in all clean. Breakfast was nice, but as far as the hostel goes for what it was, the room was pricey, and I probably wouldn't stay here again.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 úno 2016
9.7

Omg, had an amazing time. Everyone was so helpful ana friendly. Much thanks to the staff and those who were passing through. Peace

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Pár, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 19 Recenze
13 úno 2016
9.7

Awesome stay, fabulous location, really helpful staff :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Taiwan, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 úno 2016
10.0

I really enjoyed my stay there. It was great! The staff was friendly and helpful and I even made some friends there. I will definitely go back there if I had another chance.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • esmvdb
  • Belgie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 pro 2015
7.4

The rooms were very cold!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
17 lis 2015
7.1
Přeloženo: Google

Zaměstnanci by mohla být přátelštější, není to nejlepší hostelu jsem zůstal v dlouhý záběr, ale z nich byly pohodlné a umístění je ideální. Upozornění: Pokud se chystáte na bytí / jít ven mezi 5-8am vám bude zablokována! Ne 24 hodin v současné době, a večeře také nejsou zahrnuty jak inzeroval.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 lis 2015
8.6

Very nice staff 99 %, nice chilled out areas to cook and hang out, feels like being in someones living room..very relaxed. A bit funny though to have to be out of the room between 11am and 3pm for cleaning....its a long time not being able to be in your space if you wanted to. I would definately come back if i was in LA again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.