Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Vannis Haus

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.6
Nádherný 394 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.7
  • Zabezpečení 9.9
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.9
  • Atmosféra 9.7
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.4
ZAREZERVOVAT
9.6
Nádherný 394 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.7
  • Zabezpečení 9.9
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.9
  • Atmosféra 9.7
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.4
Vannis Haus Located at Danziger Str. 100, , Berlin.
Vannis Haus
Germany
Berlin 10405 Danziger Str. 100
96% 394
52.5370952 13.4292840
Vannis Haus
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 lis 2016
9.7

Great hostel. The host, Vanni, is a great helpfull guy.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
24 lis 2016
8.9

Es limpio, silencioso, cómodo. A 3 paradas de tram de Alexanderplatz. Vanni esta siempre listo a responder todo y a apoyarte en lo que necesites. Muy recomendado.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 lis 2016
9.7

We had a lovely time and highly recommend it was always warm and lots of hot water and great location. Vanni is so courteous and also gives you the space to do your own thing .We are already talking about another trip.Thanks Vanni hope to be back with some of our family,Sandra and Paddy

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
19 lis 2016
10.0

Had such a great stay! Gorgeous blog-worthy apartment with fully equipped kitchen and living areas. Well located near Alexanderplatz, this is the perfect crash pad after a full day exploring Berlin! Vanni is lovely and very hospitable too! I will definitely be back next time I'm in Berlin!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 říj 2016
10.0

We had a great stay at Vannis House. The room was spacious and very clean. It had a great location with the tram, metro and bus all nearby. Vanni was very helpful and was always there if needed. Highly recommend!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 říj 2016
10.0

Excellent experience in every way! I really appreciated the quality bedding and privacy 😊 The neighborhood was quiet, safe, and clean. And, Vanni was a very kind and attentive host. I will certainly be back soon (and send friends)!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 říj 2016
10.0

Super netter und unkomplizierter Empfang. Preis- Leistungsverhältnis für die Lage und Zimmer sehr gut. Sauberes Zimmer mit eigenem Bad. Immer wieder gerne!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 říj 2016
10.0

L'appartamento è collocato in un'ottima zona, molto tranquilla e vicina a tutti i servizi essenziali. Vanni è stato veramente gentile e disponibile.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Slovensko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 říj 2016
10.0

perfect location, clean rooms, very good friendliness. TOP in Berlin :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 zář 2016
8.6

Very nice place, quite familiar. Has a kitchen, fridge and the room was quite big. Well connected by tram to visit the important places in Berlin.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.