Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Valley House Holiday Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 322 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 9.7
  • Čistota 7.8
  • Zařízení 8.5
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 322 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 9.7
  • Čistota 7.8
  • Zařízení 8.5
Valley House Holiday Hostel Located at The Valley, , Achill.
Valley House Holiday Hostel
Ireland
Achill The Valley
89% 322
54.0112994 -9.9730110
Valley House Holiday Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
27 čvc 2016
7.4

The little pub with Irish music makes up for the remote location. The showers were very dirty. Breakfast is toast and jam.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • przem_kzmk
  • Polsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
2 čer 2016
9.1

I will never look for anything else in this area. Fantastic place

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
13 kvě 2016
9.7

We had an absolutely amazing time! We arrived very late, and although the kitchen was already closed, they opened it back up for us and made us pizza. We had a 8 person room all to ourselves. The fairie walk out front was also very cute and fun. Definitely would recommend!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 kvě 2016
10.0

J'ai particulièrement aimé cette vieille maison bourgeoise, située en un lieu isolé, calme, et ombragé. L'accueil y a été extrêmement chaleureux et convivial. Je m'y suis ressourcée et y ai pris bien du plaisir.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
3 kvě 2016
8.9

Ich war mit meinem Mann, meiner Tochter und deren Freundin im hostel. Die ganze Atmosphäre war toll, es war sehr sauber für ein hostel und die Mitarbeiter waren sehr nett, zuvorkommend und aufmerksam. Im Pub war es auch gemütlich obwohl an diesem Abend leider keine Musik gemacht wurde. Schade finde ich, dass der Zahn der Zeit am Gebäude nagt. Um das Gebäude zu erhalten müsste Geld investiert werden. Wir hoffen, daß der Zustand des Hauses mindestens so bleibt, denn wir kommen wieder.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 dub 2016
9.4

Theatmosphere is fantastic.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 dub 2016
8.6

Nice place nice people. Super location.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 dub 2016
9.1

Very nice location for discovering Achill Island. The landscape is wild and fantastic.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Smíšená skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 dub 2016
5.4

auberge très sympathique, mais très, très vétuste. le cachet de la place, s'il fait beau peut rattraper les manques

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 dub 2016
8.6

A very nice hostel! We checked in very late and had no time to make dinner anymore, but we received some toasts of the personnel. The hostel is also very cosy. An open fire in the eating room & the PUB! Price/ Quality is perfect, I had a private room, double bed.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.