Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Valley House Holiday Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 329 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 329 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 8.4
Valley House Holiday Hostel Located at The Valley, , Achill.
Valley House Holiday Hostel
Ireland
Achill The Valley
88% 329
54.0112994 -9.9730110
Valley House Holiday Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
17 srp 2016
10.0

This is by far the best hostel I have been in! So so comfortable, great staff, great food and the pub attached to it is one of the best pubs I've been in in ages! Pizzas can be made gluten free which is an addded bonus!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
8 srp 2016
10.0

very clean, beds comfortable, lots of parking -- food from the bar was lovely. the owner and his son were great people. would definitely stay here again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 srp 2016
9.7

The outside reminded me a little of Fawlty Towers but it was lovely inside. The bar was quite lively.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Skupina ženy, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
6 srp 2016
7.7

The location and the building are great. The pub is a good asset. With good food and good value. But really, it is very very noisy. Depending on what you are looking, it can be nice...or not. We couldn't sleep before 1.45am... when the music stopped and people, including staff, went to bed.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
1 srp 2016
9.4

You should repair your toilette.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
27 čvc 2016
7.4

The little pub with Irish music makes up for the remote location. The showers were very dirty. Breakfast is toast and jam.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • duhemvero1705
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
24 čvc 2016
7.1

La cuisine est devenue trop petite et partagée avec le personnel difficile frigo trop petit et gazinière aussi.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • przem_kzmk
  • Polsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
2 čer 2016
9.1

I will never look for anything else in this area. Fantastic place

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
13 kvě 2016
9.7

We had an absolutely amazing time! We arrived very late, and although the kitchen was already closed, they opened it back up for us and made us pizza. We had a 8 person room all to ourselves. The fairie walk out front was also very cute and fun. Definitely would recommend!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 kvě 2016
10.0

J'ai particulièrement aimé cette vieille maison bourgeoise, située en un lieu isolé, calme, et ombragé. L'accueil y a été extrêmement chaleureux et convivial. Je m'y suis ressourcée et y ai pris bien du plaisir.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.