Hostelworld.com

Valley House Holiday Hostel

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 314 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 314 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 8.0
Valley House Holiday Hostel Located at The Valley, , Achill.
Valley House Holiday Hostel
Ireland
Achill The Valley
85% 314
54.0112994 -9.9730110
Valley House Holiday Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 dub 2016
8.6

Nice place nice people. Super location.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 dub 2016
9.1

Very nice location for discovering Achill Island. The landscape is wild and fantastic.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Smíšená skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 dub 2016
5.4

auberge très sympathique, mais très, très vétuste. le cachet de la place, s'il fait beau peut rattraper les manques

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 dub 2016
8.6

A very nice hostel! We checked in very late and had no time to make dinner anymore, but we received some toasts of the personnel. The hostel is also very cosy. An open fire in the eating room & the PUB! Price/ Quality is perfect, I had a private room, double bed.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
31 bře 2016
8.9

É inserito in un posto fantastico e riparato di Achill Island... Ma un po' fuori dal centro della vita dell'isola. La struttura é molto bella ma andrebbe messa in ordine (forse perché é primavera precoce e stavano facendo dei lavori)... ...comunque ottimo clima e ottimo personale!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
29 bře 2016
7.1

we had a private twin room with a shared bathroom (toilet and bathroom fine) our room however wasn't that great very damp (bubbled paint mouldy ceiling) and my partner was bitten all over in the night. staff said only owner could help but he wasn't about. kitchen was left every other hostel I've stayed in people washed up and put away as soon as but in the morning the sink was full of mouldy bowls and nastiness which i had to wash because before I could do mine. bar and atmosphere great tho

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 bře 2016
10.0

A 10 doesn't do it justice, one of the best places I've ever stayed. Would recommend valley house to anyone. It has the perfect combination of everything Irish. And the Guinness in the attached pub are to die for. I will definitely be back again. I hope sooner rather than later.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 bře 2016
9.1

Ancienne maison en forme de château, avec un sacré charme à l'intérieur (piano, grandes pièces, bois, etc...), juste à côté de la mer avec un panorama magnifique. Comptez un bon quart d'heure pour rejoindre un petit bourg avec un supermarché. j'y ai passé 2 nuits excellentes, et pourtant je dors assez mal d'habitude. Les gens sont très accueillants et sympas, très bien ! Très bon point de départ pour rayonner sur l'ile

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • samuelduncan19831481
  • Wales, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
14 bře 2016
8.9

Really great staff in a lovely spot

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 bře 2016
9.7

Lovely house in a gorgeous location, very tidy and full of nice people! Many possibilities of walk and bike rides in the area, and if the weather is too bad, the pub is here to cheer you up. Such a great atmosphere and an amazing experience with these people!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.