Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 801 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 9.4
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 801 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 9.4
Valley Hostel Located at Fuhren, , Lauterbrunnen.
Valley Hostel
Switzerland
Lauterbrunnen Berner Oberland 3822 Fuhren
94% 801
46.5962058 7.9077100
Valley Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 kvě 2016
10.0

Great value and convenient location near the station. Water pressure was good and plenty of hot water. Loved lauterbrunnen and would definitely choose to stay here again over murren/gimmelwald. Easier to get around the area.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
15 kvě 2016
9.1

Everyone was very friendly-- even the other guests! The facilities were very nice and clean. I felt welcomed, safe, and at home. There is access to an industrial kitchen and a dining room and patio that have beautiful views of the valley and mountains. I would absolutely stay again! One note though: eating out is expensive in the town and theirs only one small grocery that wasn't even open when I was there so I would suggest having a better plan than I did for where/what to eat.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • neezar_172075
  • Malajsie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
7 kvě 2016
10.0

love it.. booked a double room. spacious. beuatiful view. value for money. will come again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 kvě 2016
9.4

Valley Hostel is located in a beautiful story book town. The room and sheets were clean, kitchen accessible and staff very friendly. Best place to stay not just in Lauternbrunnen but in the entire Oberland region!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
5 kvě 2016
8.6

Just minutes away from trails up the mountain. The staff was very helpful with all of our questions about activities and getting around the area.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indonesia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
4 kvě 2016
8.6

Best view ever! I can see mountains from my room.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Edrrina
  • Čína, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
2 kvě 2016
9.7

It's a lovely hostel. Just dont forget to carry your hair dryer with you;)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • benev0106229
  • Jižní Korea, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
18 dub 2016
9.7

방이 조금 추운것빼고는 다좋음. 창문열었을때 뷰도좋고 깨끗한편.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
12 dub 2016
10.0

Simply an amazing, family-run hostel. I stayed in 25 different hostels during my tour around Europe, and nothing beats Valley Hostel in Lauterbrunnen. I felt right at home.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 bře 2016
10.0

영어보다는 한글로 한국분들에게 소개하는게 더 좋을것 같아서 한글로 적습니다:)) 기차역에서 걸어서 2분~3분 거리에 위치해 있구요! 조리를 할 수 있는 넓은 식당과 주방이 있어요! 숙소 청결상태는 매우 만족이구요! 스탭으로 일하는 수지 라는 친구는 정말 친절했어요! 무엇보다 전망이 그냥 굿굿 입니다:)) 비수기에 가서 그런지 저랑 싱가폴에서 오신 아저씨 한분 이렇게 2명이서 그 큰 호스텔을 다 사용했네요ㅋㅋ 한국분들이 많이 가는 숙소 답게 식당에 태극기가 가장 크게 걸려있고, 수많은 사람들이 다녀간 후기들도 보실 수 있어요. 매우 추천합니다!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.