Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Vagabonds

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 3,885 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 9.2
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 3,885 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 9.2
Vagabonds Located at 9 University Road, Belfast, Belfast.
Vagabonds
Northern Ireland
Belfast BT7 1NA 9 University Road, Belfast
92% 3885
54.5874701 -5.9360074
Vagabonds
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • robiinn1042
  • Nizozemí, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
18 led 2017
9.7

Really nice hostel with great staff and great atmosphere! Location is good as well. Beds weren't too comfy but overall I was happy that I chose this place and would definitely come back next time

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 led 2017
9.1

Lovely staff, they gave me very good advice about what to visit and where to eat in the neighbourhood.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
14 led 2017
9.7

nice hostel with clean bathroom and very friendly staff and atmosphere. it is not located in the Belfast downtown but it is still in a walking distance.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 led 2017
10.0

excellent

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
13 led 2017
8.3

Overall a very good hostel. Not prime location, but also not too far of a walk from everything.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Světoběžník
  • 42 Recenze
12 led 2017
9.7

Wonderful hostel! Amazing atmosphere, lovely friendly people! Great common areas and kitchen! Wish I stayed longer!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • jwallac
  • USA, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 led 2017
9.4

Good facilities in a decent part of town. What really stood out for Vagabonds is the staff and atmosphere of the place. Everyone is extremely friendly and the staff is quite knowledgable about anything you may need or would like to do. My buddy and I had a great time. Would not hesitate to stay there again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
10 led 2017
9.7

This was a great hostel with a great environment to meet people. I would definitely recommend this hostel. The only thing is that the bathrooms/showers are limited and on different floors.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 led 2017
9.4

If you want a nice hostal with super chill amazing staff in belfast this is the place to stay !!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
7 led 2017
10.0

This hostel is absolutely amazing and I wish I had stayed longer. They have si jc an inviting and open atmosphere and friendly staff that make it easy to make friends and find things to do. If you're staying in Belfast this is the place to stay. I'll definitely be back

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.