Hostelworld.com

Unity Hostel

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 1117 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.9
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 1117 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.9

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 úno 2017
9.7

Absolutely lovely staff who were extremely accommodating and friendly! The location is amazing, it means you can walk pretty much anywhere! Also really comfy beds, and proper feather pillows (just a cherry on top really)! Would definitely stay here again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 úno 2017
10.0

Excelente Hostel, limpio, su gente siempre muy amable, dispuestos a ayudar, los baños siempre limpios, desayuno en el horario, seguridad 24 horas, ya que siempre había alguien del staff en la recepción. En fin excelente hostel, muy recomendable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
27 led 2017
10.0

I think that it is a very goog hostel, well located in the heart of Budapest and at the same quiet and friendly, like a family.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 pro 2016
9.1

Nice hostel in the centre of Budapest. The people are very nice there. There's also a cozy 'livingroom'. Very nice big & cozy rooms, but only 1 toilet and 1 bathroom for 14 people..

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 pro 2016
9.4

We spent four nights at Unity and had a really good time there! The staff is friendly and helpful. Nice rooms and the atmosphere in is very comforting and it feels like you're living in a flat since you have a kitchen, a nice bathroom and even a free breakfast! We totally recommend this hostel!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • rotkkciV
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
28 pro 2016
10.0

I enjoyed my time there... friendly staff!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 pro 2016
10.0

Very Nice hostel, clean, safe and quiet ! The staff was verry welcoming, helpful and flexible, the location is great, and the breakfast was nice, we had a really good time, thank you !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 pro 2016
10.0

I stayed at the hostel for three days and had an absolutely fantastic time. The room was clean and nicely decorated and the staff were very helpful.The location of the hostel is perfect, very close to the main attractions.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 lis 2016
10.0

Normalmente antes asociaba la palabra "albergue" a mal descanso y poca tranquilidad pero en Unity Hostel me encontré muy a gusto y descansé muy bien. Para empezar, la gente que está en recepción es muy amable y están a tu disposición para lo que necesites. Aunque está en el centro a nivel de seguridad no tengo ninguna queja, hay dos códigos para entrar (uno en el portal y otro en la puerta del albergue). Muy céntrico, cerca de todo a pie. El desayuno es básico pero está bien igualmente.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 lis 2016
10.0

Our stay was excellent:) we love Budapest and the hostel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.