Hostelworld.com

Udai Haveli Guest House

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 181 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.6
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 181 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.6
Udai Haveli Guest House Located at 40, Gadia Devra, Ganesh Ghati, Udaipur.
Udai Haveli Guest House
India
Udaipur Rajasthan 313001 40, Gadia Devra,, Ganesh Ghati
86% 181
27.7217600 75.4691010
Udai Haveli Guest House
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • JamesPatClarke
  • Anglie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
23 bře 2016
9.4

Very friendly staff, made our holi festival experience as authentic as possible. Would recommend regardless of price but with price taken into account, an absolute bargain.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
31 led 2016
9.1

Une très sympathique guesthousse, avec un hôte (Viki)vraiment amical. Un bon moment.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
17 led 2016
8.3

Very good place to stay in Udaipur. The manager is wonderful, very friendly and helpful. Located near the river, close walk to the main attractions.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
29 pro 2015
6.6

주소 주인장은 친절합니다 항상웃으면서 손님맞아주구요 청결문제는 그다지입니다위치는 호수바로옆이구요 걍 머물만 합니다

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
22 pro 2015
10.0

Great value. Great location. Great service. What more can I say? The owner is friendly and happy to help with enquiries. I stayed here with a friend for three nights and I'm so glad we found this place! I recommend checking out the balcony on the highest level for great views. 10/10 would stay again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 pro 2015
6.0

Normal. No hubo agua caliente todos los días. Los colchones no tienen sabanas decentes. Hay mosquitos dentro de la habitación. Me cobraron 102 rupias demás. No siguieron el cobro según la página.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • yehnelson3011
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 lis 2015
8.9

Very nice location, rooms are clean and spacious and Viky is the nicest host! Great value for money.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
11 lis 2015
9.1

Great location, good value for money!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.