Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

USA Hostels Ocean Beach

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 1,719 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.2
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 1,719 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.2
USA Hostels Ocean Beach Located at 4961 Newport Ave., CA 92107, San Diego.
USA Hostels Ocean Beach
USA
San Diego CA CA 92107 4961 Newport Ave., CA 92107
93% 1719
32.7462439 -117.2503423
USA Hostels Ocean Beach
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Jižní Afrika, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 led 2017
9.7

The staff is amazing, they are friendly and very helpful. They provide great activities for the guests to join in on and they are very welcomed. I had a great experience and I highly recommend it for your stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 led 2017
10.0

Excellent Hostel, staff was friendly and helpful, bed was super comfortable and clean. Bathrooms and showers very clean, tons of hot water. Lots of activities to do. Very close to the beach. Had a fabulous visit, hope to return.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 led 2017
10.0

Excellent place to stay while I was visiting San Diego! The staff was very friendly and always smiling!! 😊 Daily activities give you an opportunity to connect with other travelers!! I would absolutely stay here again! ✌🏻️💜

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
7 led 2017
8.9

Top Hostel, sehr modern aber kleine Zimmer

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
2 led 2017
8.6

I thought it was great part that there were lots of ethnic restaurants and CVS near the hostel. It was quite far from downtown so if you were not big fan of beach or surfing it would be better to stay USA Hostel in downtown.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Maďarsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 pro 2016
10.0

Room 4 has too littel window. No fresh air for 8 people. Anywas very good place. Absolultly best.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
29 pro 2016
10.0

The best hostel ever! Great vibe and people. Really good location! No complains! I just loved it.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 pro 2016
10.0

Best place ever!! I would totally stay there again and I'll recommend to everybody!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 pro 2016
10.0

Super safe place in a greta location. The hostel is clean and well organized. They have fun activities every night to meet other travelers. Would definitely recommend it for solo or multiple people traveling.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 pro 2016
3.4

Personale veramente scortese, nel momento di bisogno non si sono mostrati per nulla comprensivi e hanno imposto le loro regole senza senso.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.