Hostelworld.com

USA Hostels Ocean Beach

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 1,412 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.4
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 1,412 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.4
USA Hostels Ocean Beach Located at 4961 Newport Ave., CA 92107, San Diego.
USA Hostels Ocean Beach
USA
San Diego CA CA 92107 4961 Newport Ave., CA 92107
95% 1412
32.7462439 -117.2503423
USA Hostels Ocean Beach
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Finsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 kvě 2016
7.4

once you get to know the people, it gets great. nice hanging out at the yard. the staff kind of gave me the impression they didn't enjoy their jobs, but it also could've been just a bad day for them. you never know! otherwise the vibes we're good, worth the money and a clean room and bed. good location definitely!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
21 kvě 2016
9.1

Poderia ter mais shuttles pro Sea World e pro centro.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
20 kvě 2016
10.0

This place was awesome!!! Great location, awesome people, very clean!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 kvě 2016
8.9

The facilities were very nice, kept up well and very clean. The location is a block from the beach and everyone was very friendly. I would definitely stay here again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Afrika, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 kvě 2016
6.9

It's was fair just noisy

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 kvě 2016
9.1

My friend and me had a lot of fun at the hostel. The people were nice and when we had a question they tried the best to help us. The room was clean and organised. There is a lot of stuff to do around like the farmers market right in front of the hostel on Wednesdays, relaxing at the beach which is 2min away or walking to the sunset cliffs which are pretty nice as well. We had a really great vacation and can completely recommend this hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
18 kvě 2016
10.0

Great hostel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 kvě 2016
10.0

Dopest hostel I've stayed at 💯👌🏾

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
17 kvě 2016
9.7

Great hostel, amazing staff, and the perfect atmosphere for the younger travelers. The hostel turned 2 negative situations (neither caused by the hostel) into positive outcomes. One was when my safety was threatened by another intoxicated guest and within 30 seconds of him grabbing my hair inappropriately without my permission, two of the staff members were by my side. Found out the next morning that they made him leave. Thank you so much OBH, I've never felt so safe and will definitely return!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
17 kvě 2016
10.0

These guys are simply hostel professionals. Never been to another hostel like it. With a superb location right by the water, this is a great place to stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.