Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

USA Hostels Ocean Beach

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 2047 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.4
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 2047 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • MarkSmits
  • Nizozemí, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
19 zář 2017
10.0

Awesome place and kati is a awesome host!! 😍

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • danniluetch19931215
  • Anglie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
17 zář 2017
9.7

Had an awesome time!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 zář 2017
10.0

Great Hostel! Would defiantly recommend and I would go back if I had the chance! Great location- just up from the beach, grocery store across the road and heaps of eateries along the street! Staff were fantastic, lots of activities & a very social hostel :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 zář 2017
10.0

I used to work at the OB hostel before it was under the new ownership and though I looooved it, I would never have stayed there. BUT!! Coming back and seeing how clean, fun and convenient it has become, I would recommend it to all!! OB is home and the hostel is family- great place to stay. Parking is easy, beach is nearby, great places to eat, and lots to do. I did the yoga on the beach on Sunday and wish I could have stayed longer to do more!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 zář 2017
10.0

Bom hostel, staff atencioso e bem localizado

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 zář 2017
8.6

It is a really nice Hostel. The only thing was that they wanted me to pay one more night to store my things. I left at midnight to the airport so it would have been nonsense for me to pay one more night. I think this is really a no go!!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 zář 2017
10.0

Amazing hostel and community. Highly recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • sebpeirce
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 zář 2017
9.4

Great place, great vibes couldn't really expect much more from a hostel!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
11 zář 2017
10.0

The location was amazing! I felt safe and everything was within walking distance (atms, shops, grocery stores and the ocean beach). The staff was really friendly and I enjoyed my stay! 10/10 recommend

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Izrael, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
11 zář 2017
10.0

Everything was just perfect! Great location, fun staff and amazing atmosphere!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×