Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

USA Hostels Hollywood

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 3,972 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 3,972 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.6
USA Hostels Hollywood Located at 1624 Schrader Blvd, Hollywood, Los Angeles.
USA Hostels Hollywood
USA
Los Angeles CA CA 90028 1624 Schrader Blvd, Hollywood
88% 3972
34.1002830 -118.3324800
USA Hostels Hollywood
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 zář 2016
10.0

AMAZING! I've been Hostelling throughout Europe with others but never had so many activities and free things to do before. This is great especially as I'd just arrived from Australia and was a lone traveller. Met lots of great people in the common areas and staff were always able to help. Only downside was that it was super hot when I was there but nothing they could do about the weather. Thanks again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 zář 2016
9.1

Was a good place to stay, close to the main locations im hollywood. Staff were helpful. Room was a bit tiny but the bed was really comfortable.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 zář 2016
9.4

Great location for a few nights. Great staff. Except for one or two people. Good variety for breakfast,really cool we are able to cook pancakes

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 zář 2016
9.7

Everyone was really lovely, I felt very welcomed. The downstairs outside part was great to meet people and socialise

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • nzhugs
  • Nový Zéland, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 74 Recenze
19 zář 2016
8.3

Solid hostel. Decent location for Hollywood and good amenities. Free BBQ Monday was an unexpected treat.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Ukrajina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 zář 2016
10.0

I can characterize my stay in this hostel as simply "WOW"!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 zář 2016
9.1

Il y a rien à dire j'ai juste aimé, c'est ma première hosteling où je me suis bien senti. Merci

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
14 zář 2016
9.7

호스텔 분위기도 좋고 청결도 나쁘지 않습니다. 스태프도 되게 친절하고 뭔가 이야기하면 피드백이 바로 와서 좋아요. 데일리 투어들도 있는데 적극 활용하시면 더 재밌게 관광을 즐기실 수 있구요, 위치도 할리우드 불리바드 바로 아래에 있어서 할리우드와 가깝고 지하철 역도 걸어서 10분 정도면 갈 수 있습니다.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Serbia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 zář 2016
10.0

perfect hostel!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • RyanCoupland
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 zář 2016
9.7

Great hostel. Safe place, good activities and tours and the location was right on the main strip. Would definitely recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.