Hostelworld.com

U Hostels

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 2,902 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 2,902 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 9.0
U Hostels Located at Calle Sagasta 22, , Madrid.
U Hostels
Spain
Madrid Madrid 28004 Calle Sagasta 22
90% 2902
40.4280289 -3.6981555
U Hostels
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Portugalsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 dub 2016
9.4

Gostei muito da estadia no UHostels, quando voltar um dia a Madrid é possível voltar a reservar neste Hostel. Até breve

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Manuel2016
  • Peru, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 dub 2016
9.7

Muy buen hostal. Limpio y ordenado, 100 porciento recomendable. Cerca a las estaciones del metro y a unas cuantas cuadras de algunos lugares historicos. Si vuelvo a madrid, volveria a este hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Muchas gracias por tomarte tu tiempo en valorar tan positivamente tu estancia con nosotros :) Definitivamente, te recibiremos con los brazos abiertos en tu próxima visita a Madrid ¡Te esperamos!

  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
19 dub 2016
9.7

Amazing staff! Clean and modern rooms. All you need for a fun, safe, and easy stay in Madrid! The location next to Malasana is awesome!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
18 dub 2016
9.1

Really nice hostel, close to metro stop, nice staff, good cheap breakfast, clean... What more could you ask for, very happy with my stay, would go back!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • kateking48
  • Australia, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
18 dub 2016
9.1

Easy access to metro. Very helpful and knowledgeable staff

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Dear guest, Thank you so much for your nice review! We are glad to hear that you enjoyed your stay with us and we hope to see you again soon! UHostels :)

  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
14 dub 2016
10.0

Great, clean, new place in a fantastic location right by Bilbao metro station. Each bed has a charging port and a light. Staff was really cool too.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Dear happy guest, Thank you so much for your great review! We are glad to hear that you enjoyed your stay with us and we hope to see you again soon! UHostels :)

  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 dub 2016
4.6

Me he quedado en muchos hostels de estas características y nunca habían sido tan ruidosos. El personal al principio amable pero luego algunos de ellos parecía que iban a su aire. Ya había estado antes allí y lo recordaba mejor, no se si ha bajado el servicio o me hago mayor para este tipo de estancias. Recomendaría aumentar la fianza para aquellos inquilinos que molestan demasiado.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
13 dub 2016
9.7

Volveré!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 dub 2016
8.6

I really liked staying in this hostel, although I think 8 people in a room is too much. All of them have different schedules so there was always some noise. The facilities are particularly well decorated and clean. The staff is not very talkative. I had to use the phone's GPS to find the hostel tho, Its not well marked. When I arrived I had to give 10 € in cash for security reasons if I broke some rules of the hostel. This is something that should be explicit when I booked.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Dear guest, Thank you for staying with us! We are so delighted you were satisfied with our facilities and your stay at our hostel! Regarding our staff, they are usually really talkative and social, they must have had so much work at the time you came :) Regarding the 10€ deposit, it is actually explicit on the website of HostelWorld and it is stated clearly that we ask for 10 Euro deposit on arrival. Thank you so much for staying with us and for writing this review! We hope to see you again soon!

  • Anonymní
  • Německo, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 dub 2016
10.0

Alles sehr positiv. Habe mich wohlgefühlt und bin bestens umsorgt worden. Immer wieder!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.