Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

U Hostels

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 3,192 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 3,192 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 9.1
U Hostels Located at Calle Sagasta 22, , Madrid.
U Hostels
Spain
Madrid Madrid 28004 Calle Sagasta 22
91% 3192
40.4280289 -3.6981555
U Hostels
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Colombia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
25 čvc 2016
9.4

Las instalaciones son muy buenas, especialmente las zonas comunes. Cuartos limpios, frescos. Personal muy amable. Ambiente bastante amigable y festivo. Super recomendado.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Estimado cliente, muchas gracias por dejarnos tan buen comentario!. Esperamos poder volver a verte pronto en Uhostels! :)

  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
24 čvc 2016
7.7

Modern and clean place to stay! Since there is no age restrictions expect many large families with little kids running around screaming... Only downside, other wise a really cool place!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
23 čvc 2016
6.6

The hostel was in a good and central location. We stayed in a four person room which had its own bathroom. The bathroom did not have a soap dispenser, so many times I just used the outdoor bathrooms because HYGIENE! Also the bunk beds were extremely high but did not have enough space for me to comfortably fit my luggage underneath. The space was extremely cramped as a result. Also, they provide you with a quilt for warmth but do not wash them... Again, HYGIENE!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
23 čvc 2016
10.0

I had a great time at this hostel! Everything is clean & the common area and activities are so nice to meet new people. I would recommend staying there, it's the best you can get for your money.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 čvc 2016
10.0

Increíble

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Estimado cliente, muchas gracias por tan buen comentario! Esperamos poder volver a recibirte pronto! Uhostels :)

  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 čvc 2016
10.0

Great hostel in great location for not a lot of money

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 čvc 2016
10.0

Excelente estadia, muy comodo y todos disponibles a ayudarte en caso de cualquier cosa...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Estimado viajero, ¡muchísimas gracias por dejarnos tan buen comentario con un 10 en tu estancia! Nos alegramos de haber cumplido tus expectativas, estamos siempre dispuestos a ofrecer el mejor servicio. ¡Un abrazo desde Madrid!

  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
18 čvc 2016
7.4

Very average hostel, worth the price only for the location, being close to pretty much everything

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Dear traveler, thank you so much for your review. We are happy to see that our location suited you perfectly. You are very welcome to come back on your next trip to Madrid!

  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 čvc 2016
7.4

Creepy staff member that made me feel uncomfortable and want to lock my door at night. Not appropriate to be hit on by staff at the place you'd like to call your home for the night.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
17 čvc 2016
10.0

위치도 적당하고 프로그램도많고 전체적으로 만족함 침대도편하고 다 좋았음 다시가고싶은 숙소!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.