Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Trotamundos Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.1
Velmi dobré 403 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.8
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 7.3
  • Atmosféra 6.6
  • Čistota 6.3
  • Zařízení 6.3
ZAREZERVOVAT
7.1
Velmi dobré 403 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.8
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 7.3
  • Atmosféra 6.6
  • Čistota 6.3
  • Zařízení 6.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
20 kvě 2017
6.6

I haven´t stayed in a ton of hostels BUT I would say if you´re looking for a clean hostel and good environment, this isn´t your place. Bathrooms were kinda dirty, water was all over the floor. I stayed in a hostel in Barcelona during Holy Week, one of the MOST expensive times & cities and paid the same price for a better hostel. It's older, can be next to a noisy street, wifi only works downstairs and the env. is just kind of blah. One positive thing-GREAT location and staff were helpful.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
19 kvě 2017
5.1

Il y avait une coquerelle dans la cuisine. La cuisine n'est pas fonctionelle du tout (elle est minuscule et c'est sale). Nous sommes restés 2 nuits et nous n'avons jamais vu de femme de ménage. Nous croyons que les toilettes n'ont pas été lavées car c'était très sale. Le pire dans tout ça est que nous avons payé très cher (45€ pour la nuit du samedi) et nous avons vu de bien meilleurs hostels à un moindre prix. Honnêtement, n'allez pas à cet hostel.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 kvě 2017
4.9

Die vorhandene Einrichtung war kaputt und dreckig. Keine saubere Dusche. Dusche hatte keine funktionsfähige Duschkabine, das Wasser ist im ganzen Bad umhergespritzt. Küche sehr dreckiges Geschirr und klebrige Stühle bzw. Tische.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
5 kvě 2017
6.9

I was charged the full amount to my card, instead of just the reservation fee and then the rest upon arrival, without it being stated in the terms. The beds were rickety and the bathrooms were dirty, but it was a good price and pretty close to the center.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 kvě 2017
10.0

Este hostal fue perfecto, buena ubicación, baño personal de la habitación y no en el pasillo, personal super amable y disponible... volveré seguramente!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kypr, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
5 kvě 2017
6.0

Muy bien ubicado. personales de la noche no son muy simpaticos. No hay mucho ambiente.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
3 kvě 2017
10.0

Excelente

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
27 dub 2017
7.1

Staff was awful and rude

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 dub 2017
9.4

Muy cerca de la estación de los autobuses y muy barato. Bastante cómodo y limpio, fue buena estadía.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
18 dub 2017
6.3

Las camas cómodas, la ubicación buena (a 20 minutos caminando de Plaza España y alrededores), la cocina bien.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.