Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Trotamundos Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.5
Velmi dobré 343 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 7.7
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 7.6
  • Atmosféra 7.0
  • Čistota 6.8
  • Zařízení 6.6
ZAREZERVOVAT
7.5
Velmi dobré 343 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 7.7
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 7.6
  • Atmosféra 7.0
  • Čistota 6.8
  • Zařízení 6.6
Trotamundos Hostel Located at Bailen 12, , Seville.
Trotamundos Hostel
Spain
Seville 41001 Bailen 12
75% 343
37.3908387 -5.9982974
Trotamundos Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 pro 2016
8.0

Situaci´on del hostel genial y el personal de recepción también muy agradable. La limpieza algo regular pero lo peor de mi estancia fueron los propios huéspedes(aunque de eso no tiene culpa el hostel), en mi habitación unas chicas que llegaron de madrugada se empezaron a gritar y pelear sin importarles los demás huéspedes. Quizás debería haber un poco más de control en ese aspecto, que se respetaran las normas de silencio en las habitaciones. Por lo demás todo correcto.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 lis 2016
8.0

The Trotamundos Hostel in Sevilla is a a good located Hostel with nice stuff. We were able to walk from our Hostel to all the sightseeing points in Sevilla-even when it took a while. We booked at the Hostel a 10 bed room which was (expectable) a bit noisy during the night. Moreover it has locker in which you can safely store your worthy things during the night and day. For the price we paied we are statisfied with our stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
27 říj 2016
3.4

When we arrived they happily said they changed our room only for the 3 of us, we were amazed! But no! The room was a stockroom where they kept the cleaning products and bed sheets. The room has no windows or ventilation, the weather was very hot and sleeping in there was almost impossible. The toilets were very very very dirty and always wet, all the showers were broken even the rooms were pure dust. We saw the staff arguing with guests and the kitchen was disgusting, with badly washed dishes...

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
24 říj 2016
9.4

El hostel esta perfecto. Todo limpio, camas cómodas y muy lindo. No hay desayuno, te cobran por usar la lavadora y la pc. El personal muy amable

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
7 říj 2016
6.0

Manuel quien atiende a los pasajeros, es por lejos lo mejor del hostel, atento, predispuesto, amable. El resto calidad media - baja

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 zář 2016
7.7

Buon rapporto qualità prezzo. Ostello centrale e vicinissimo alla stazione degli autobus. Colazione 2 euro con toast e caffè. Bagni pochi ma abbastanza puliti.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
5 zář 2016
8.9

Lindo y tranquilo hostel, muy bien ubicado y con personal atento. El único tema es que el WiFi no llega a todos lados, pero en los espacios comunes no hay problema

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Maroko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 zář 2016
4.0

Una mierda no consejo la gente que va tarde porque la recepcion cierra alas 12 y a reservar no hay ninguna letra q te avisa y fui a reclamar pero personal muy frio no ha mostrado ningun interes por elloa y estuve q buscar otro hostal os recomien asis en alfonso xii es genial

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
28 srp 2016
8.9

I had a really nice say in this hostel. The place was very nice and there was a good ambiance.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • suyj2105
  • Jižní Korea, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
23 srp 2016
8.6

동네 바보형같은 직원 있었는데 매우 친절함. 숙소에 에어컨 빵빵하고 개인 캐비넷있어서 짐 보관하기 좋음. 근처에 큰 매장 있음.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.