Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Trotamundos Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.2
Velmi dobré 362 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 7.3
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 7.4
  • Atmosféra 6.5
  • Čistota 6.7
  • Zařízení 6.4
ZAREZERVOVAT
7.2
Velmi dobré 362 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 7.3
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 7.4
  • Atmosféra 6.5
  • Čistota 6.7
  • Zařízení 6.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 led 2017
3.7

It's just freezing in there. It smells like fresh paint and the showers are super uncomfortable. Plus if you would like to cook just forget about it because the kitche is horrible and there aren't enough tools.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 led 2017
4.9

QHacia mucho frio y no habia ninguna calefaccion, la cocina no tenia casi equipamiento, la wifi era solo en el estar y no habia la mas minima intimidad, un lugar lindo pero sin calidez. Las habitaciones no tenian llave y no habia ninguna comodidad, salvo un pequeño ñoker, y una mesita par 6 personas!, en los baños ni un perchero,

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
27 pro 2016
3.4

The security is basically the main entrance door. There is no attending staff most of the time. The wifi is restricted to the main entrance/salon, it hardly reaches in the rooms or in the kitchen. The whole place is pretty filthy. I stayed there for 6 nights and not once was the room cleaned by anyone nor the rubbish emptied, and cockroaches are lurking around. The kitchen is hardly functional (lack of space, cooking instruments/dishes) and dirty, the bathroom was also very filthy.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž Skupina, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
23 pro 2016
2.0

You have to go there.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • YTDRA28
  • Colombia, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
19 pro 2016
8.6

Es un bueno lugar para pasar la noche, la limpieza no es tan buena , el personal es muy atento

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 pro 2016
8.3

Bien ubicado..cerca de la estación de bus..y puntos turísticos,muy trankilo.. recomendable

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
4 pro 2016
9.1

J'y retournerais n'importe quand!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 pro 2016
8.0

Situaci´on del hostel genial y el personal de recepción también muy agradable. La limpieza algo regular pero lo peor de mi estancia fueron los propios huéspedes(aunque de eso no tiene culpa el hostel), en mi habitación unas chicas que llegaron de madrugada se empezaron a gritar y pelear sin importarles los demás huéspedes. Quizás debería haber un poco más de control en ese aspecto, que se respetaran las normas de silencio en las habitaciones. Por lo demás todo correcto.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 lis 2016
8.0

Hébergement qui se situe en plein centre de Séville (Très pratique). Nous pouvons mettre un sac dans un casier à clef qui se trouve dans la chambre. Le ménage est fait tout les matins (Propre). Il faisait un peu froid dans l'hostel. Pour ma pars, je garde une bonne note pour cet hébergement.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 lis 2016
8.0

The Trotamundos Hostel in Sevilla is a a good located Hostel with nice stuff. We were able to walk from our Hostel to all the sightseeing points in Sevilla-even when it took a while. We booked at the Hostel a 10 bed room which was (expectable) a bit noisy during the night. Moreover it has locker in which you can safely store your worthy things during the night and day. For the price we paied we are statisfied with our stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.