Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Trotamundos Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
6.6
Dobré 319 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.1
  • Zabezpečení 7.2
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 7.0
  • Atmosféra 5.9
  • Čistota 5.3
  • Zařízení 5.9
ZAREZERVOVAT
6.6
Dobré 319 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.1
  • Zabezpečení 7.2
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 7.0
  • Atmosféra 5.9
  • Čistota 5.3
  • Zařízení 5.9
Trotamundos Hostel Located at Bailen 12, , Seville.
Trotamundos Hostel
Spain
Seville 41001 Bailen 12
66% 319
37.3908387 -5.9982974
Trotamundos Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Smíšená skupina, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
11 čvc 2016
6.0

위치는 버스 터미널이랑 가까워서 좋음. 시설은 보통임. 후기에 조식 있다고 해서 예약했는데 조식없음. 단점은 콘센트 꼽는 곳이 부족해서 여럿이서 한군데에서 써야됨. 그리고 방에 불이 매우 어두워서 불편했음. 결론은 비추.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 čer 2016
3.7

There were cock roaches and the mattresses were not clean. Also one of the staff was very snappy with us and it always seemed like we were bothering him if we asked him something. Would not return to this hostel.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
5 čer 2016
7.4

Bel auberge. Dortoire et douche propre. La place commune, quoique assez grande, ne laisse pas assez de place à tout le monde. Il n'y a pas de couvre feu alors les gens passe la nuit à parler fort dans l'auberge.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Afrika, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
3 čer 2016
4.6

No lock on the door, and no electrical points by the beds allowed someone to enter the room and steal my camera battery and charger. The openness of the building made sleeping difficult because of other guests staying up late and talking loudly. The rooms were dark and small and the breakfast...not tempting. Location was great though!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
21 kvě 2016
4.9

No muy limpio, un poco inseguro porque hay mucho movimiento de gente no entender nada. Yo creo que como reserve una de las últimas camas me mataron con el precio que no valía ni ahí.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
15 kvě 2016
3.4

1. casa de banho cheia de água e suja; 2. cozinha suja e com gordura nas bancadas; 3. sala de estar com sofás sujos; 4. dizem que não se pode fumar, mas um dos funcionários estava a fumar no interior; 5. dormitório com 10 pessoas apenas existe 1 tomada para carregar telemóveis. * O colchão era bom. * O pior hostel onde já fiquei. O dono questionou se queria mudar de quarto e eu recusei. Paguei 3 noites e fiquei apenas 1. Fui para outro hostel com melhores condições.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 kvě 2016
3.7

Awful. Very dirty and the inside reminded me of a Turkish prison. Wouldn't be upset but they jacked the price up to 50euro Bc it was a Saturday night

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
13 kvě 2016
6.3

The location and staff and atmosphere was great. But the room door wouldn't shut and would just constantly be wide open, very poor shower, very dirty hostel. And there was one plug socket in a room for 8 people so that was just a nightmare

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 kvě 2016
3.4

È stato in assoluto il peggiore degli alloggi in cui io sia stata. Mi meraviglio come posti come questo possano essere autorizzati nonchè consigliati da Hostelworld. Condizioni igieniche terribili e male odorante. Sicurezza nelle camere scarsa poiché non provviste di chiavi o di qualsivoglia sistema di chiusura delle porte (come tutti gli altri ostelli hanno) Staff invadente e poco professionale alla nostra richiesta di cancellare la prenotazione (dopo aver constatato lo stato dell'ostello).

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
9 kvě 2016
9.4

El dueño es muy atento

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.