Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Trotamundos Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
6.8
Dobré 335 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.6
  • Zabezpečení 7.3
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 7.1
  • Atmosféra 6.3
  • Čistota 5.7
  • Zařízení 6.1
ZAREZERVOVAT
6.8
Dobré 335 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.6
  • Zabezpečení 7.3
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 7.1
  • Atmosféra 6.3
  • Čistota 5.7
  • Zařízení 6.1
Trotamundos Hostel Located at Bailen 12, , Seville.
Trotamundos Hostel
Spain
Seville 41001 Bailen 12
68% 335
37.3908387 -5.9982974
Trotamundos Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 zář 2016
7.7

Buon rapporto qualità prezzo. Ostello centrale e vicinissimo alla stazione degli autobus. Colazione 2 euro con toast e caffè. Bagni pochi ma abbastanza puliti.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
5 zář 2016
8.9

Lindo y tranquilo hostel, muy bien ubicado y con personal atento. El único tema es que el WiFi no llega a todos lados, pero en los espacios comunes no hay problema

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Maroko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 zář 2016
4.0

Una mierda no consejo la gente que va tarde porque la recepcion cierra alas 12 y a reservar no hay ninguna letra q te avisa y fui a reclamar pero personal muy frio no ha mostrado ningun interes por elloa y estuve q buscar otro hostal os recomien asis en alfonso xii es genial

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 srp 2016
8.9

I had a really nice say in this hostel. The place was very nice and there was a good ambiance.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • suyj2105
  • Jižní Korea, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
23 srp 2016
8.6

동네 바보형같은 직원 있었는데 매우 친절함. 숙소에 에어컨 빵빵하고 개인 캐비넷있어서 짐 보관하기 좋음. 근처에 큰 매장 있음.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 srp 2016
8.9

Sitio perfecto, personal perfecto, aunque solo vi al dependiente y no estuve por la noche, que decía que hacía falta el código de la puerta porque no había nadie en recepción a partir de las 22:00. Limpieza regular, la cocina y los baños, y el de la habitación estaba regular también por mal olor. Pero a mi personalmente me costó 10€ y por ese precio está perfecto (2€ más por entrar antes de las 13h). Por ese precio no se puede pedir más, para un apuro, repetiré!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
19 srp 2016
8.6

Gent.ssimo Direttore, Le scrivo questa email per informarLa che il soggiorno dal 19 al 23 agosto 2016 non è stato proprio dei migliori. Data la necessità di risoggiornare a Siviglia ho deciso di sostare nuovamente presso il suo Ostello. Non ho nulla da dire sul personale, sulla sicurezza e sulla pulizia degli ambienti: l'unica critica riguarda la presenza non vigilata di un ospite nella stessa stanza per i 4 giorni con scarsa igiene personale e cura degli spazi comuni.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • marion_porry8556
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 srp 2016
10.0

Fueron super !!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • yosoyvicente
  • USA, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
2 srp 2016
4.6

Very bad experience at this hostel. Three nights and I was gonna leave after my first night. They never went to pick up the trash from the room and don't do laundry there.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
27 čvc 2016
7.4

Good hostel , near of everything , cheap , not enough bathroom

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.