Hostelworld.com

Trinity College Dublin

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 290 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.2
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 290 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.2
Trinity College Dublin Located at Accommodation Office, Trinity College, Dublin.
Trinity College Dublin
Ireland
Dublin Accommodation Office, Trinity College
86% 290
53.3443003 -6.2589454
Trinity College Dublin
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
7 zář 2015
9.4
Přeloženo: Google

To je zábavné místo k pobytu ... vlastně v Trinity College! Zůstal jsem v soukromém pokoji, který měl společnou koupelnou na jedné straně mého pokoje a velký malý kuchyňský kout na druhé straně. Skvělá lokalita a wifi. Já bych zůstat tady znovu :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 zář 2015
8.3

Buenos días! Por favor , no tengan en cuenta mi valoración porque no pude realizar el viaje. He hecho la valoración porque el sistema no me deja realizar el comentario sin hacer la valoración. Muchas gracias y un saludo.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 srp 2015
8.9

Esperienza molto positiva

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
23 srp 2015
5.7

The actual room was not as central as mentioned (10 minutes far from the accomodation office). A housekeeper woke me up the next morning and asked me to leave the room as the check out was at 10am. I explained that I had 2 days reserved, but she said that on her sheet it was not written like that and that I had to leave "NOW". I packed all my things and went to the reception where they just said "sorry" and gave me another room even further away than the one before. Bad start form my holidays.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nová Kaledonie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 srp 2015
5.7

On arrival I was not told that there was a kitchen area available to make coffee. One of the groups rooms was not clean as we were in block 71 this was a long walk back to the accomodation office. The closing doors make a lot of noise Wasn't told how to get out of the Goldsmith building

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 srp 2015
8.6

Fantastica location! Ci tornerei subito!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 srp 2015
9.4

We enjoyed our stay very much , our only problem was access to the college with the car. Perhaps directions could be included in booking correspondence. This seems an important detail.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 srp 2015
6.0

First off we were told in an email to check in at 11:00. When we got there the guy said they wouldn't be done cleaning until 2:00. He also told us where to get in after 12:00PM because they lock the gates... HE TOLD US THE WEONG GATE. So we spent over half an hour trying to find the right entrance. Then they make you check out right at 10:00 which is awful when you're hung over. I had some cleaning lady knock on our door at 9:00. Wouldn't go back.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž Skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 srp 2015
9.7

Thank you so much. Completely beyond our expectations. We had our own flat with kitchen/living room/bathroom. And he setting is BEAUTIFUL. The location is spot on as well - 1 minute walk rom Temple Bar. Couldn't have asked for more.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • davidazoll5334
  • USA, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
13 srp 2015
9.7

Would be good to offer free use of the gym.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.