Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Trek Global

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.7
Velmi dobré 670 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.3
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.2
  • Čistota 6.5
  • Zařízení 7.0
ZAREZERVOVAT
7.7
Velmi dobré 670 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.3
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.2
  • Čistota 6.5
  • Zařízení 7.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
20 kvě 2017
7.7

Not a bad place, but unfortunately got there on a night when a lot of people were partying and there were 50+ people being loud outside the hostel around 11-12 at night with what looked like a bouncer stopping them going inside to drink. Bed, kitchen and bathroom were alright, nice enough but nothing really wow about the place.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 kvě 2017
10.0

i enjoyed my stay and have no complaints and i will stay again when next in wellington,

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
12 kvě 2017
6.0

Not my type of hostel (if you want to get some sleep). Very party-kind-of-hostel. My room was clean but kitchens - one in each floor- were not clean at all. Microwaves were really old and dirty, and there weren't enough dishes, glasses etc for all the people. Besides kitchens were cleaned around 7 / 8 am so if you wanted to have breakfast early you wouldn't find it very comfortable...Staff was friendly though.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 dub 2017
6.0

Quite okay for an overnight stay, but its not one of those backpackers you'd wished to stay longer...

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 dub 2017
9.1

Sehr sehr sauberes Hostel!Es wird wirklich sehr viel Wert auf die Sauberkeit gelegt und ständig ist jemand am putzen. Das Hostel ist sehr sicher, man muss durch mehrere Türen mit dem Schlüssel oder der Karte. die Mitarbeiter sind sehr freundlich und hilfsbereit. WLAN leider nur eine Stunde am Tag. Lage is ok, ca 10 Minuten zu Fuß in die Innenstadt. Bett war etwas durchgelegen.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Světoběžník
  • 30 Recenze
16 dub 2017
7.1

Very noisy hostel, the rooms have windows that don't isolate the noise from the common lounge and terrace... so it's a bit as if the party was happening in the room. Also the kitchens are too small for so many people. The kind of place you don't want to stay at more than 1 day..

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
11 dub 2017
6.6

Le point fort de cette auberge est le lounge qui est très sympa. Pour le reste cuisines bcp trop petites pour le monde, salle de bain mal fichues. Ma première nuit était bien mais j'ai étendu mon séjour de 2 nuits et ai été déplacée ds une autre chambre avec des gens qui vivent ici. C'était très sale, en désordre, et ils considéraient que la chambre étaient chez eux, musique à fond, jusqu'assez tard le soir, buvant ds la chambre... je n'ai probablement pas eu de chance, mais j'avais deja lu ca

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 dub 2017
8.6

Had a problem with someone else in our room, reception were so helpful and sorted it out for us. Very efficient and it was no bother at all

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Skupina ženy, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
1 dub 2017
8.9

We had a very nice stay at trek! Nice staff an longtermers! The bathroom location was a bit weird, trough the kitchen? Bed was good! Location nice - close to everything!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
27 bře 2017
8.3

Viele longstayer,und typisch Großstadt Hostel eben...aber ganz gut dafür

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.