Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Treestyle Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 823 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.4
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 823 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.4
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.0
Treestyle Hostel Located at 32 Wesselenyi street, 1st floor, Budapest.
Treestyle Hostel
Hungary
Budapest 1077 32 Wesselenyi street, 1st floor
83% 823
47.4988218 19.0658283
Treestyle Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
17 zář 2016
8.6

IT WAS ALL VERY good. Thanks.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
15 zář 2016
7.1

Close to the bus station, and there some cool bars around, but the disadvantage is, it's noisy at night, bring your ear plugs. The WC are very small, and the bathroom is not very clean. But the kitchen are good. What important is, it's cheap.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Japonsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
15 zář 2016
8.0

メインの観光ポイントは、どこも歩いて20分程度。スーパーも少し歩けばある。銀行ATMはちょっと遠い。 周囲はバーなどが並んでて週末は若者が騒がしいけど、深夜に到着した私には人通りが多くてむしろ安心だった。(人通りのないところの方が恐い気がするので) 宿そのものはきれいだしキッチンなどの設備もしっかりしてる。ベッドごとに読書灯とコンセントがあり、部屋内にテーブルもある。ネットも良好。 一部のスタッフさん(男性)が問題で、私が到着した時すごい臭かった、、、しかも窓とか閉まってたから匂いがこもっててやばかった。接客業なら気にしてほしい。

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 zář 2016
9.1

Recomendado 100% por calidad, precio y ubicación.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
11 zář 2016
9.4

Very nice place for your stay in Budapest, clean and spacious rooms, showers and toilets are a little bit narrow, but enough dor the price you pay. One of the best hostels I habe ever been

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 zář 2016
8.9

Sehr günstig und echt sehr zentral. Nur in den Zimmern zu wenig Platz für acht Personen mit Gepäck, dazu ging nur ein Fenster auf und der Rolladen war kaputt. Dies bezüglich staute sich auch eine Hitze im Zimmer, das bei mehreren Personen unerträglich war. Einzigste Lösung war es die Tür zum Flur offen zu lassen! Dazu sind die Betten dermaßen hart und unbequem. Wir hatten ein Damen deluxe Zimmer und fragen uns immernoch was da Deluxe dran war. Sonst ist es vom Preis her unschlagbar !!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 zář 2016
8.0

Super Lage zum tollen Preis. Zimmer waren etwas klein, aber ok. Einziger Kritikpunkt: Durch die Wärme mussten wir bei offenem Fenster schlafen und es war sehr laut. Evtl. wäre eine Klimaanlage eine Lösung für das Problem. Ansonsten alles super!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
9 zář 2016
8.0

Muy bien ubicado, cocina muy bien equipada, con todo, 2 frigorificos, fuegos, micro, y amplia, duchas y aseo buenos, habitacion amplia, cama comoda, pero mucho ruido calle de bares, y ventatal enorme que como hizo calor estaba abierto y difilcultaba total poner cortina asi que a las 6 de la mañana mucha luz.las taquillas sin llave, total no tuve, con lo facil q es cambiar un bombin de taquilla.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
6 zář 2016
8.3

Good hostel. Excellent location in terms of nightlife but it also means it's very loud at night if you want to get a good nights sleep.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
4 zář 2016
8.3

Was here for 4 nights with my friend in a girl deluxe dorm. We enjoyed our stay here. One day the freezer broke and the reception fixed the problem and compensated me for my food that melted, very appreciated! The doors are well secured which is great, the lockers inside the dorm could be opened with different keys but we felt very safe to leave our stuff in the dorm. The cleaning lady is lovely! Kitchen fully equipped, maps available, pretty good location. Over all very nice, would come back.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.