Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tree House Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.1
Báječný 132 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 7.8
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 7.4
ZAREZERVOVAT
8.1
Báječný 132 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 7.8
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 7.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
11 bře 2017
8.9

El desayuno podría ser mucho mejor, pero el resto era perfecto!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
4 bře 2017
6.9

Ambiance bof, on a payé ce qu'on devait payer pour la nuit, déjà que c'était cher... et notre réservation ayant été faite en dollars, la jeune de hostel a converti 1 dollar pour plus de 3000 pesos colombien alors que le taux normal est dans les 2700 et quelques. On a donc du payé une taxe sous prétexte que la ville de cartagena a fait passer une loi... le petit dej n'est vraiment pas top. Le seul avantage, ils sont situes proche du quartier animé et suffisamment éloignés pour dormir au calme...

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
4 bře 2017
6.3

We reserved online about a month ahead of time only to be told they'd given our spot away by a group who wanted to over stay there booking. Cool... don't go here.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Sorry for the inconvenience, we constantly aligned our politics for be a better hostel

  • Anonymní
  • Německo, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 úno 2017
7.1

The tree house hostal was okay. Not bad not good . We didn't got the room we booked which wasn't too bad because we had to pay the same ( cheaper) price in the end but first I had to start a discussion about it. Bathrooms at fine and the kitchen was not the best but I've seen definitely worse!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 úno 2017
8.3

Der Mann des Hauses ist recht nett und hilft bei jeder Frage weiter, allerdings solltet ihr bei geplanten Ausflügen nicht auf die Angebote des Hostels zurückkommen. Das mag vielleicht bequemer sein, ist aber teurer. Geht in die Altstadt und handelt euch ein gutes Angebot aus! Die Dame des Hauses war bei unserem Aufenthalt ziemlich unfreundlich, das Frühstück besteht aus Toast, einer seltsamen Fettcreme (keine Butter), Papaya und Kaffee. Helft und bedient euch selbst! Trotzdem für gut befunden.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 úno 2017
6.0

Geen ontbijt of alleen 2 sneden witbrood, vrouw achter de receptie probeert je af te zetten en liegt tegen je.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
22 úno 2017
9.1

Endroit très chaleureux. Personnel vraiment sympathique. Le déjeuner est par contre limité et l'équipement de cuisine pourrait facilement être améliorer. Nous avons beaucoup aimé notre séjour. Endroit tranquille la nuit.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Světoběžník
  • 29 Recenze
20 úno 2017
8.9

Really helpful (Spanish speaking) staff; small but that's how you get to know everyone who's staying. Breakfast is very basic, would be great if they would add another fruit and some jam/eggs :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 úno 2017
8.9

Super nice hostel, lovely staff. Located directly in the centre. Best wifi in Columbia so far :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 úno 2017
4.6

This hostel was by far the worst we stayed in. We had a private ensuite, but 100.000 CPS/night was way too expensive. It felt like there were no walls as we heard everything from the chill out area and bathrooms. The walls were super high and only covered with courrated sheet, the floor was covered with fake plastic grass and the walls unrendered. Like a warehouse. No place you like to come back to.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.