Hostelworld.com

Travelodge Phoenix Park

Ceny
mapa
Recenze
7.6
Velmi dobré 109 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.4
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 5.1
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 7.4
  • Čistota 8.1
  • Zařízení 7.3
ZAREZERVOVAT
7.6
Velmi dobré 109 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.4
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 5.1
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 7.4
  • Čistota 8.1
  • Zařízení 7.3
Travelodge Phoenix Park Located at Auburn Avenue Roundabout, Navan Road, Dublin.
Travelodge Phoenix Park
Ireland
Dublin Leinster D15 EW29 Auburn Avenue Roundabout, Navan Road
76% 109
53.3806533 -6.3569855
Travelodge Phoenix Park
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 dub 2016
5.4

Das Hotel wirkt vom Stil und Lage her wie eine Fernfahrerhotel (einfach und direkt ab der Autobahn) Weit weg vom Zentrum gut wenn man mit dem Auto auf der Durchreise ist. Mit Bus gut erreichbar zu Fuss eher nicht. Im Bad war die Dusche kaputt und unter dem Lavabo die Abdeckung nicht montiert das ganze wirkte schmuddelig Mitarbeiter sind freundlich und hilfsbereit

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 bře 2016
8.6

Buena ubicación si quieres viajar por la isla ya que está al lado de la autovía. Tiene parking gratuito. Personal muy amable y servicial. Hay parada de autobús al lado por si quieres ir al centro de Dublín. La única pega es que hay un poco de ruido por estar la autovía algo cercana, pero repetiría.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 úno 2016
7.7

The place itself was great, but the location was terrible. It wasn't very far outside of the city, but too far to walk so you have to take the bus, and the bus does not stop anywhere near the travel lodge on its route from the city to the outskirts, so getting off means either getting off early and walking, or getting off late, crossing a busy highway, doubling back to the other side of the road, and catching the bus again on its route back into the city, just getting off at the Travelodge stop.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
28 lis 2015
7.1
Přeloženo: Google

Zde je vzácné místo, které dont mít výhodu ve vaně. Články v tomto zařízení během téhož pobytu sojeu značky je dobrá ve srovnání s některými hrozné starý. Ale ne moc daleko ... až kolem parku Phoenixe, že výhoda

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 lis 2015
6.6

Het 2-persoonsbed was gewoon goed, lag heerlijk. De slaapbank die er moest zijn was er niet en er stonden twee boxprings zonder matras, wat voor geen meter lag en je een zere rug aan zou over houden. Een matrasje op de boxpring lijkt me geen luxe.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Řecko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 lis 2015
7.7

Die Möglichkeit sich im Zimmer einen Kaffee kochen zu können, fand ich einfach gut ***

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
6 lis 2015
8.0

been there with my to enjoy a weekend together in Dublin. We thought the is closer to the Phoenix Park, but it was really nice d clean and there was always a bus to the city

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hi, I would like to thank you for taking the time to review our Hotel and I am delighted to learn that you had a pleasant stay. We look forward to welcome you back on your next visit to Dublin, Best regards, Mario Casinhas General Manager Travelodge Phoenix Park Hotel

  • Anonymní
  • Belgie, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 lis 2015
8.6

hôtel loin du centre mais possibilité de bus

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hi, I would like to thank you for choosing our Hotel for your stay while visiting Dublin and I am happy to learnt hat you have enjoyed your stay. We look forward to welcome you back on your next visit to Dublin, Best regards, Mario Casinhas General Manager Travelodge Phoenix Park Hotel

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.