Hostelworld.com

Travel Hotel

Ceny
mapa
Recenze
6.4
Dobré 1,365 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.3
  • Zabezpečení 6.6
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 5.8
  • Atmosféra 5.8
  • Čistota 5.3
  • Zařízení 5.4
ZAREZERVOVAT
6.4
Dobré 1,365 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.3
  • Zabezpečení 6.6
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 5.8
  • Atmosféra 5.8
  • Čistota 5.3
  • Zařízení 5.4
Travel Hotel Located at Beursstraat 23, 1012JV, Amsterdam.
Travel Hotel
Netherlands
Amsterdam Noord-Holland 1012 JV Beursstraat 23, 1012JV
64% 1365
52.3749310 4.8968982
Travel Hotel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 kvě 2016
3.4

Péssimo hostel !! Funcionários muito agressivos, mal educados e sem nenhuma paciência com os hóspedes. Presenciei 3 brigas entre funcionários e clientes em somente 4 dias. Quarto abafado, com armário que mal da pra guardar a bagagem de mão. Não tem cozinha e só há 1 tomada nos quartos pra carregar aparelhos eletrônicos. Muito caro pelo pouco que oferece Em resumo, só fique lá se não houver NENHUMA outra opção na cidade

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
13 kvě 2016
5.4

El hostel tiene 5 pisos, no tiene ascensor y las escaleras son angostas! No existe vía de evacuación en caso de emergencia. Las camas son incómodas! Los colchones son muy delgados. La única limpieza que hacen en los dormitorios es cambiar sabanas. Por qué de las 3 noches JAMÁS BARRIERON EL SUELO. Es un hostel incomodo, no tiene ni siquiera un hervidor o microondas para calentar algo de comer y lo peor de todo es que es CARÍSIMO!

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 kvě 2016
5.7

Bonjour, Je n'ai pas apprécié lorsque je suis arrivé on m'a débité en plus du règlement du prix total de ma réservation à l’accueil de l'hôtel une somme de 35euros qu'on m'avais dit de sécurité, je pensais qu'on me la restituerait à mon retour alors que ce n'a en rien était le cas. Personnellement, vu la qualité, le peu de repos, ça reste chère pour ce que c'est.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
12 kvě 2016
3.7

Worst hostel I've ever stayed in. None of the lockers worked. Room was full of garbage all the time. I was woken up 2 nights in a row at around 2:30am by people claiming it was their bed that I was sleeping on because the hostel staff kept on double booking people. Front staff were mean and just did not care at all. The washrooms were so tiny, I could barely turn around, and I'm a skinny guy. The ONLY positive thing I can say about this hostel is that the location is amazing.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
11 kvě 2016
4.0

Travel hotel only saving factor IS its location. But even that is not enough. The staff IS RUDE lazy and uncaring. The facilities are DIRTY not maintained The rooms SMALL Not enough showers nor toilets It is the worst hostel ever I stayed in. Try to go to a decent place instead unless you can't afford it

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
10 kvě 2016
4.6

Very dirty room. No wifi inside the room. Small and dirty toilet.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 kvě 2016
8.3

nice to stay, the location is perfect

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 kvě 2016
7.4

It was a nice stay in the middle of Amsterdam with all needs.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
26 dub 2016
5.1

The Travel Hotel is NOT good value for money and I would recommend looking elsewhere to stay in Amsterdam. Dirty and the facilities were underwhelming - showers felt disgusting to stand in. THE WIFI DOESNT WORK IN YOUR ROOM! Only in the common area which was both annoying and inconvenient. Overall, wouldn't return or speak about highly. The only positive is the location.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 dub 2016
4.0

방안에서 와이파이안되고 사물함도 가져간자물쇠3종류다 안맞는.. 와이어만 맞을듯? 그리고 이층침대사다리없고 시트는 새거가있지만 처음으로 베드버그없나 확인함 매트릭스네 뭐가 막묻어있음 후기 기찮아서 안쓰는데 한국인 후기없길래 참고차쓰네요 엘베없어서4층까지 들고올라갔고 샤워실도 한층에1개 화장실도1개 물론 방안엔없었음 비추 문도 리셉션이 매번열어줘야하는데 리셉션이 바뀔때 방키랑 이름이랑 영수증 다시요구함 짜증났었음 시설이 정말안좋음 그에비에 비싼듯 여지껏 호스텔중 최고 나빴음....

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.