Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Transylvania Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 745 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.4
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 745 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.4
Transylvania Hostel Located at Str. Iuliu Maniu Nr.26, Apt 12, Cluj Napoca.
Transylvania Hostel
Romania
Cluj Napoca Transylvania 400095 Str. Iuliu Maniu Nr.26, Apt 12
95% 745
46.7707914 23.5937404
Transylvania Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 srp 2016
9.7

Excellent staff Excellent location Clean! Quiet! Beautiful! Sunny! Free wifi, PC access, coffee/tea, maps & info... With a cute useful private garden :-) Cluj is a nice, beautiful, quiet, historical and interesting place to visit... Stay in Transilvania's hostel is highly recomended. Enjoy it ...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
18 srp 2016
9.7

I loved how social this hostel was.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 srp 2016
8.0

Staff was nice, rooms were clean, breakfast was good. I would come again. It was good, but not really special.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
12 srp 2016
10.0

Awesome staff location and facilities along with activities don't hesitate just go

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
8 srp 2016
8.6

Really lovely place! Seems more like a place for partiers than those looking for quiet. The only problem was some of the beds squeak so loudly that I was woken up multiple times during the night.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
8 srp 2016
9.7

Absolutely brilliant hostel, the best i have stayed in. The staff were friendly and knowledgable. They organise dinner every night if you want to meet other travellers. Loved it here

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
3 srp 2016
9.7

Excellent room and facilities. Owner is lovely lady with wicked sense of humour. I won't say anything about the 'raw eggs'.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
2 srp 2016
8.6

I enjoyed my stay here. It's nice that they organise nights out.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
30 čvc 2016
10.0

Fantastic stay here. Great social evenings. Good location, clean and comfy beds

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
26 čvc 2016
8.0

A great little hostel with lots of character. There is a big community vibe. The kitchen is great and there is a big outdoor garden area too. Great for travellers on a budget and wanting to meet other travellers. As far as sight seeing goes there wasn't a whole lot of options but it was nice to chill out.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.