Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Transylvania Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.6
Nádherný 798 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.4
ZAREZERVOVAT
9.6
Nádherný 798 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Izrael, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
23 bře 2017
10.0

GREAT HOSTEL! most hostels in the city are quite pricey. This one is 100% worth it! 10 out of 10 at everything!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
20 bře 2017
8.9

Excellent

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 bře 2017
10.0

It seems for me that this place is and will be one of my favorite places to be outside of my home town city :) ... And that doesn't mean, that i try to hide the bad things or be overfriendly. Hanging around with you all and especially Robert and Alexandra who have welcomed me heartly and with all the other guys in the living was quit nice. I lived their and didn't felt like far away from home actually. Thanks for having this nice atmosphere and please stay as honest and real as you are guys!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
14 bře 2017
10.0

Was extremely impressed with this hostel - nightly palinka tasting followed by taking everyone out to a group dinner. good environment in a cool little city.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
27 úno 2017
10.0

Excellent hostel- good central location, very comfy and homey, clean, good facilities, friendly staff, breakfast, well equipped kitchen, game room and a hang-out area by reception. Couldnt ask for better.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
20 úno 2017
10.0

Super ambiance, le personnel est ♡ et l'hostel en lui même est vraiment bien, j'ai promis que je reviendrais !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 úno 2017
9.1

We really enjoyed our time at Transylvania Hostel. We were with 7 persons and everything was clean, staff was helpful and location is perfect!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 pro 2016
9.7

Une excellente découverte que ce lieu. Ce week end de réveillon fut une réussite en grande partie grâce aux personnels et voyageurs présent. Des conseils, des jeux, de la bonne humeur, et de bon moments de convivialité nous recommandons chaudement (habillez vous chaudement aussi) cet établissement.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Rumunsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 pro 2016
10.0

This place is awesome.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 pro 2016
10.0

I was in Transylvania Hostel with six friends and we spent very good time! Our room was nice with 2 wc and one shower and the Hostel is very close to the city center.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.