Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Transylvania Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.6
Nádherný 854 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.7
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.9
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.4
ZAREZERVOVAT
9.6
Nádherný 854 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.7
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.9
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
24 čer 2017
10.0

Great location, great staff, neat area. I would stay here again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
19 čer 2017
10.0

Muy recomendable,es como estar en casa.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
16 čer 2017
10.0

Best attribute of this hostel has to be the staff (shoutout to Tamas) - all staff were inclusive and friendly, organised dinner outings, bar crawls and helped with anything you need. A very centrally-located hostel whilst being quiet enough to have a good nights sleep as well. Probably my favourite hostel in Romania !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
13 čer 2017
10.0

Really cool Hostel. I just stayed one night so I cannot say that much. They take you out for drinks and dinner which is great to get to know people. A really big thanks to Krystyn, for calling a lot of bus companies to get me a ride.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 čer 2017
10.0

What a wonderful hostel. Enjoy a peaceful atmosphere in the small garden surrounded by beautiful people and amazing staff. A hostel for everyone in a vibrant city. merci !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
4 čer 2017
9.7

Charming staff; great hostel. Thanks!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
2 čer 2017
10.0

The perfect hostel. Can't praise the cool staff here enough. Lovely little cosey common area to hang out plus cool outdoor chill out zone! Love the beer fridge :) Top location! I could go on and on

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
1 čer 2017
9.1

Great place good location and staffs are friendly and helpful , i definitely recommended this Hostel if you are staying in Cluj

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • ashleypayne19878503
  • Skotsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
27 kvě 2017
9.7

Superb hostel with friendly helpful staff, in a really great location near some excellent restaurants and bars. Only negative is the squeaky beds, apart from this everything was perfect.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • RayDogFromCali
  • USA, Muž, 31-40
  • Světoběžník
  • 24 Recenze
26 kvě 2017
9.7

Flaviu is a God!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.