Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tourist House Santa Croce

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 1652 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 1652 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 dub 2017
10.0

Good stay at the Sta Cruce hostel. Easy to feel home. Good location. Cristian is a beautifull human being. We will come back and spread the words.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Skupina ženy, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 dub 2017
7.1

Hostel, clean, well decorated and central to visit the city. However we had booked a double room separated from the dorms to ensure some quietness and privacy and the room offered had an open wall at the top which overlooked the dorm next door ... so private rooms to discourage ... Important noise from the outside especially in the evening and at night (bars and restaurants, horns and traffic, deposit and regular withdrawal of glass bottles in nearby containers)

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 dub 2017
9.4

Dans l'ensemble du séjour, tous les services étaient à la hauteur!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 dub 2017
10.0

Christian was an amazing guy, so helpful and couldn't have been nicer, my only issue was I wish I had stayed longer.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
16 dub 2017
10.0

Lovely hostel in every way. Highly recommend you staying here. We had a blast!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
13 dub 2017
9.1

The man running the place ia great! Its nice that he communicates with everyone. Price was higer than the rest of Italy, but overall it was good

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
11 dub 2017
8.9

Great location, bathrooms could have been a little cleaner but overall a great stay. Christian was incredibly helpful and offered us anything we needed.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • olivierhoule000
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
10 dub 2017
10.0

Awesome Hostel. Really cool history of the building, good location, great price value!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • marcomarangoni
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 dub 2017
10.0

L'ostello è stato fantastico! Ambiente giovanile e cordiale, personale molto disponibile ed i servizi sono molto favorevoli per i giovani viaggiatori! Christian è stato fantastico, anche la compagnia della casa!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • JakePearl
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 dub 2017
10.0

Phenomenal! One of the most welcoming hostels with one oth most gracious hosts. Clean, spacious facilities in a great location. 10/10

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.