Hostelworld.com

Totters

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 498 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 498 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 8.8
Totters Located at Plas Porth Yr Aur, 2 High Street, Caernarfon.
Totters
Wales
Caernarfon Plas Porth Yr Aur, 2 High Street
92% 498
53.1405989 -4.2780160
Totters
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 dub 2016
10.0

Awesome place right next to the castle wall and water front. Loved it!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
28 bře 2016
10.0

The best hostel I have ever stayed at! Despite arriving late (10pm) I was welcomed in by the lovely owners and given a tour of the place before being shown to my room. The whole building is extremely comfortable and clean, with every facility you could want (kitchen, lounge/common area, dining room, bathrooms, lockers etc.) and the central location is wonderful (it's in the walls of a castle for goodness sake - how cool is that!). Every need I had was catered for and I can't wait to come again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 bře 2016
8.6

It was a nice place in a great location, but it was a really poor atmosphere to meet anyone.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 úno 2016
10.0

Best hostel I`ve ever stayed in ! The owners were very friendly, and the hostel was great ! The beds were very comfy, and we felt like at home ! Thanks again for your welcome :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
16 úno 2016
10.0

This is the way hostels should be. Bob and his family (who run the place) were very pleasant and welcoming. Also, they had just brought home a puppy 2 days before my arrival - that was a joy. Very spacious and clean - and there was fast internet (a rarity at Hostels). When I return to Caernarfon, I will definitely stay here again :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
15 úno 2016
9.1

Showers could be better

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
5 úno 2016
7.4

A little hard to find. A bit of signposting wouldn't go amiss.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 úno 2016
10.0

Fabulous in every respect! The hostel was very homey and welcoming--felt more like a home rather than a business. The owners were also very helpful, and explained to us how to get to mount Snowdon from the hostel, which was very easy. Breakfast was great--toast, cereal, oatmeal, coffee and tea. Overall, one of the best hostel experiences I've ever had!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.