Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tomato Backpackers Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 617 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 617 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 8.8
Tomato Backpackers Hotel Located at Via Silvio Pellico 11, , Turin.
Tomato Backpackers Hotel
Italy
Turin 10125 Via Silvio Pellico 11
90% 617
45.0579256 7.6819753
Tomato Backpackers Hotel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
21 srp 2016
9.7

Uno de los mejores hostales donde me he quedado, muy bonita área común con bar, cerca a pie de todo, en excelente zona de la ciudad.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 srp 2016
10.0

Certamente è un hotel molto consigliabile. Il posto è bello e con buona ubicazione, le persone che lavorano là sono carine.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 srp 2016
9.4

Such a nice hostel! Very cute decor, and very clean. The only thing I could say about my room is the bed was quite hard and the shower temp was very hard to adjust. Staff was AMAZING. I went to Turin to hike and on my trip hurt my ankle badly. The hostel's staff was super helpful in getting me a taxi to the airport and even ordering me delivery food for dinner. Coffee and breakfast is a wonderful perk as well!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
10 srp 2016
6.6

Nettes Personal und sehr sauber. Hatte mir von der Lage jedoch mehr erwartet, man braucht doch eine Weile zum Bahnhof und ins Stadtzentrum. Es gibt leider keine Küche und im Aufenthaltsraum kommt keine richtige Hostelstimmung auf. Mein Hochbett war ziemlich wackelig und mein Schließfach schon ziemlich angeschlagen. Okay für eine Nacht, aber wer alleine reist sollte sich vielleicht ein anderes (geselligeres) Hostel suchen.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 srp 2016
8.9

Really nice hostel, rooms were nice and big and the communal area downstairs is really great. Free breakfast is simple but works really well. Would definitely recommend.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 srp 2016
8.9

Friendly staff, relaxed atmosphere. Very close to the Porta Nuova trainstation, for a very decent price. There is a backgarden where you can sit and have a drink. They sell good coffee and beer for cheap prices. The breakfast is simple but good quality. At your room you get a locker included, which I found very positive. The only thing is that the shower was not working optimal and that many lamps at the room were broken. Overall great, I would recommend it to others!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
30 čvc 2016
8.0

Hated the area, felt really unsafe, even in daylight. Breakfast was included, which was great!!! Super nice staff, very helpful

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 čvc 2016
9.4

In the center of Torino! Perfect location and very friendly staff. Really recommend this hostel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 čvc 2016
10.0

Molto ospitale,pulito, buona posizione, personale disponibile e competente. Ci ritornerò di sicuro se passo per Torino!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 čvc 2016
6.3

Centraal gelegen maar luidruchtige buurt Geen airco wel een ventilator op de kamer Basic ontbijt Niet heel proper

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.