Hostelworld.com

Tomato Backpackers Hotel

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 552 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.9
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 552 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.9
Tomato Backpackers Hotel Located at Via Silvio Pellico 11, , Turin.
Tomato Backpackers Hotel
Italy
Turin 10125 Via Silvio Pellico 11
90% 552
45.0579256 7.6819753
Tomato Backpackers Hotel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Finsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 dub 2016
9.7

Suosittelisin kenelle tahansa! Mukava henkilökunta ja hyvä ilmapiiri

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 dub 2016
10.0

Top! Consigliatissimo, personale grandioso! :) Meglio di così non poteva essere l'ostello a Torino :) Grazie a tutti!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
30 bře 2016
8.3

Really enjoyed my stay. Cute hostel, in walking distance to all sights, clean and nice staff. Even free brekky (bread, coffee and juice)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
22 bře 2016
9.1

Excelente Hostel. Volverias a ir sin lugar a duda.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 úno 2016
8.9

The hostel was great, I loved the chill room with the books and sofa. Also the staff was SUPER nice and helpfull!! (Only one small thing: the lockers in the dorm room are is not really safe, mine you could almost open by hand.. Therefore I never left my laptop and valuable stuff there and always had to carry it everywhere I went.) But I really loved all the rest and could not imagine a better hostel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 úno 2016
10.0

The staff is friendly and helpful, the location is perfect (just 20 minutes walking to the city center or 8 minutes by bus). The hostel was very clean and the breakfast was good (with an excellent Italian coffee). The area is full of nice pubs but surprisingly safe too. I definitely recommend this hostel, it's probably one of the best I've ever tried!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 led 2016
7.7

Great hostel with helpful staff and a solid breakfast

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
10 led 2016
8.3

A very nice hostel, but not very lively. This might have been due to the time of year and the fact Torino isn't a touristy city. The free breakfast was very simple but very delicious and a nice surprise. The room was quite comfortable. Location is in a very good neighborhood; only 10 minutes from downtown. Biggest complaint is that the wifi didn't work in my room (worked in the lobby just fine).

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
10 led 2016
10.0

Great experience - quiet hostel, knowledgeable and friendly staff, good location, tasty coffee in the morning. Can't ask for much more than that.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 led 2016
10.0

Great stay!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.