Hostelworld.com

Tomato Backpackers Hotel

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 560 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 8.9
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 560 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 8.9
Tomato Backpackers Hotel Located at Via Silvio Pellico 11, , Turin.
Tomato Backpackers Hotel
Italy
Turin 10125 Via Silvio Pellico 11
90% 560
45.0579256 7.6819753
Tomato Backpackers Hotel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
25 kvě 2016
9.4

I have never voted a hostel this well, but this one deserves it! So clean and staff are very helpful! Only downside is no female dorms, and as a female single backpacker I like there to be a girl in the room too, but both nights it was just me and a room full or guys. But the guys were nice, so no problems here.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 kvě 2016
9.1

Its a bit cramped in the building, but very clean and the hosts are very kind and helpful . Recommended

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 dub 2016
9.7

Suosittelisin kenelle tahansa! Mukava henkilökunta ja hyvä ilmapiiri

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 dub 2016
10.0

Top! Consigliatissimo, personale grandioso! :) Meglio di così non poteva essere l'ostello a Torino :) Grazie a tutti!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
30 bře 2016
8.3

Really enjoyed my stay. Cute hostel, in walking distance to all sights, clean and nice staff. Even free brekky (bread, coffee and juice)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
22 bře 2016
9.1

Excelente Hostel. Volverias a ir sin lugar a duda.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • scoppola92
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 bře 2016
8.6

Posizione ottima, a pochi minuti dalla stazione porta nuova.Personale molto cordiale e gentile.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 úno 2016
8.9

The hostel was great, I loved the chill room with the books and sofa. Also the staff was SUPER nice and helpfull!! (Only one small thing: the lockers in the dorm room are is not really safe, mine you could almost open by hand.. Therefore I never left my laptop and valuable stuff there and always had to carry it everywhere I went.) But I really loved all the rest and could not imagine a better hostel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 úno 2016
10.0

The staff is friendly and helpful, the location is perfect (just 20 minutes walking to the city center or 8 minutes by bus). The hostel was very clean and the breakfast was good (with an excellent Italian coffee). The area is full of nice pubs but surprisingly safe too. I definitely recommend this hostel, it's probably one of the best I've ever tried!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 led 2016
7.7

Great hostel with helpful staff and a solid breakfast

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.