Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tomato Backpackers Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 628 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 628 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 8.8
Tomato Backpackers Hotel Located at Via Silvio Pellico 11, , Turin.
Tomato Backpackers Hotel
Italy
Turin 10125 Via Silvio Pellico 11
90% 628
45.0579256 7.6819753
Tomato Backpackers Hotel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 zář 2016
8.9

Really nice hostel Ina good area in Turin. The staff were very helpful to recommend what to do and where to eat. Great value for money as well.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Malajsie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
7 zář 2016
9.1

Located in the center of the city, walking distance to most of all the tourists spots in Torino. Free breakfast is simple but is good enough and tasty (bread, jam, coffee/cappuccino & juices). The room is big and bed is comfortable, with free towel and shampoo.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
7 zář 2016
9.4

This hostel is really good ! The staff is nice and help a lot !! I recommend this hostel !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • luckyceballos
  • Argentina, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
6 zář 2016
9.4

El hostel es realmente perfecto. Las camas son MUY comodas, las duchas y los baños en general son bárbaros y esta ubicado a 6 cuadras de Puerta Nuova o sea que se puede llegar tranquilamente caminando a cualquier lado. El personal es muy amable, imprimieron algo que necesitaba sin ningun costo y a mis compañeros de piso les anotaron los mejores lugares para comer. Permiten dejar las valijas si llegas antes del checkin. No hubo ambiente de fiesta pero bueno me quede entre semana. Volvería!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
2 zář 2016
7.7

Hostel was fine - staff were okay and room was nice and clean. Breakfast was nothing special by any stretch - a bread roll and a drink.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • jotaelola
  • Chile, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
28 srp 2016
10.0

Muy bien ubicado, personal amable, limpio y acogedor! Volvería seguro!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 srp 2016
10.0

Perfect stay in this hostel. Nothing to say, except that i wish i had stayed longer...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
21 srp 2016
9.7

Uno de los mejores hostales donde me he quedado, muy bonita área común con bar, cerca a pie de todo, en excelente zona de la ciudad.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 srp 2016
10.0

Certamente è un hotel molto consigliabile. Il posto è bello e con buona ubicazione, le persone che lavorano là sono carine.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 srp 2016
9.4

Such a nice hostel! Very cute decor, and very clean. The only thing I could say about my room is the bed was quite hard and the shower temp was very hard to adjust. Staff was AMAZING. I went to Turin to hike and on my trip hurt my ankle badly. The hostel's staff was super helpful in getting me a taxi to the airport and even ordering me delivery food for dinner. Coffee and breakfast is a wonderful perk as well!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.