Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tomato Backpackers Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 673 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 8.5
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 673 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 8.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
1 kvě 2017
10.0

La ubicación está cerca de la estación de tren y el resto de los lugares pueden ir caminando No tienen cocina El desayuno está bueno

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 dub 2017
10.0

Ho trovato un ambiente accogliente, cordiale e pulito. Simpatico, spiritoso e molto gentile il personale, soprattutto disponibile e con molta attenzione al cliente, ho molto apprezzato il fatto che mi hanno preparato la colazione dopo la mezzanotte perché avevo l'uscita molto presto. L'unica cosa, ma è più un mio problema, il cuscino molto basso! Se capiterò a Torino tornerò sicuramente!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
18 dub 2017
10.0

The hostel was great! I totally recommend it

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
1 dub 2017
10.0

Torino is a perfect city makes people feel like home and host is a perfect host who is really really warm, she writes big event on black board everyday and give nice trip suggestions. Nice breakfast and really nice room with everything. Really worth.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • cokigl
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
29 bře 2017
10.0

Excelente, buena atención, buen lugar, cómodo, limpio. Volvería.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 bře 2017
10.0

ottimo indirizzo

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
6 bře 2017
8.6

Auberge très bien situé et très calme ! À refaire si je suis de nouveau de passage à Turin

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
5 bře 2017
9.4

Nicely furnished and super nice staff. The location is a little bit outside the center, but the Hostel offers bikes to rent die a cheap price, which was a great way for us to explore the city.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Montenegro, Žena, 25-30
  • Světoběžník
  • 91 Recenze
26 úno 2017
7.4

It's interesting the kind of crowd that this place draws, I wonder why. The staff were lovely and the rooms were spacious. The showers were tricky, though - low pressure and hard to get the temperature right. Overall, I'd say 23eur/ night for a shared room here was expensive.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 úno 2017
9.4

Stayed there two nights on my trip to Turin in a single bedroom. The room was amazing for such a low price! The atmosphere and decoration were modern and nice. The staff were really friendly and suggested places to see in town. The shower water pressure however was basically nonexistant but that's the only minus. Will stay here again if I ever return to Turin!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.