Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tomato Backpackers Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 722 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 8.9
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 722 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 8.9

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 zář 2017
10.0

It was a nice stay in the hostel. I would see one or maybe the best I was ever in. Nice persons at the reception. I leave the hostel before the breakfast and they gave me the evening something to eat. The room (I had one for 4 persons) is big and has an own bathroom. It was clean.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
3 zář 2017
7.4

Good hostel if you want to explore the city and have a quiet night. Not the best atmosphere to meet other travellers. This hostel had more of a hotel kind of vibe.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • drhugogg8555
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 zář 2017
9.1

Nice stay, near the station, helpful personel

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
1 zář 2017
9.7

Muy buen hostal, personal agradable, limpio, bien ubicado y los cuartos son cómodos

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
31 srp 2017
8.6

A great place to stay ! Jazzy music in the cafe. Homemade jams for breakfast (in refillable containers ). I gave the man at the desk some compost food items which he took care of ( bc they have an environmental/green status.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
24 srp 2017
9.1

Very good location for the train station and city, friendly staff, nice and clean, nice breakfast included

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 srp 2017
9.4

Personnel charmant. Lieu de séjour très agréable. On nous a permis de garer la voiture juste devant ce qui a été plus qu'appréciable. Une bonne adresse!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • kodobettie1000
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 srp 2017
10.0

Séjour très agréable, auberge extrêmement bien située, à refaire !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
21 srp 2017
9.7

I thought it was absoultely excellent - until I had a cold shower on the morning I was leaving....

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • johthoma
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
18 srp 2017
10.0

Absolutely awesome hostel. Great rooms, friendly and helpful staff, free breakfast (bread rolls, Nutella, fresh jam, fruit and coffee). Hostel is a short walk to the main road in Turin and a lot of other attractions. Would definitely recommend to anyone visiting the city!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×