Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Tokyo Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
6.3
Dobré 236 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.3
  • Zabezpečení 7.5
  • Umístění 6.1
  • Zaměstnanci 6.8
  • Atmosféra 5.7
  • Čistota 5.9
  • Zařízení 6.0
ZAREZERVOVAT
6.3
Dobré 236 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.3
  • Zabezpečení 7.5
  • Umístění 6.1
  • Zaměstnanci 6.8
  • Atmosféra 5.7
  • Čistota 5.9
  • Zařízení 6.0
Tokyo Hostel Located at 3-12-5 Ryusen, Taito-ku, Tokyo.
Tokyo Hostel
Japan
Tokyo Tokyo 110-0012 3-12-5 Ryusen, Taito-ku
63% 236
35.7237211 139.7915947
Tokyo Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
19 pro 2015
3.1

Only one staff member fond and he was far to interested in his own world to care about anything.. Top bunks in the room were broken, almost dangerous. 5th bed was incredibly uncomfortable, could feel springs digging into my back. One of ou party of 5 suffered an allergy attack due to dirt and dusty room. Heater did not work, so very cold night. Kitchen was filthy and left that way for more than 24 hrs.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 pro 2015
10.0

Quiero agradecer y felicitar al personal del hostel, son muy amables !! mi estancia fue de lo más increíble, el hostel en particular es de lo más cómodo y tienen en buen funcionamiento todos sus servicios ! . Es muy limpio también.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 lis 2015
4.0

Ambiance très peu chaleureuse. Propreté douteuse. Confort très moyen. Vraiment hors des standards à laquelle le Japon m'a habitué.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
2 říj 2015
7.7
Přeloženo: Google

Trochu stranou od hlavních turistických oblastech v západní části Tokia, ale ne příliš špatné, pokud si chcete udělat hodně zkoumání kolem východní strany. Asi 15 minut chůze od Chrám Sensodži v Asakusa, rychle metro jede do Akihabara a Odaiba. Personál byl příjemný, sprchy byly výborné. Měl jsem spodní lůžko, které pro vysoký chlap jako jsem já, mi nedal moc hlavu prostoru. Levnější než průměrná hostelu v Tokiu.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 18-24
  • Světoběžník
  • 34 Recenze
21 zář 2015
2.0

old, smelly, dirty hostel, rude staff and far away from everything

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 zář 2015
5.1

Big rats in the kitchen !!!!! But rats can't enter your room as long as doors are closed !!! Not very well located .... Close to Ueno but it takes a 25 minutes walk !!! Or 2 stops by subway but transports in Japan stop at midnight. In terms of price .... it should be cheaper !!!! Really cheaper !!!! I was in Sakura Hostel in ikebukuro and it was really much better !!!!

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
17 zář 2015
2.6

Was under construction when we stayed, didn't offer any discount. Location is very poor, not near any metro or JR line and area around is pretty dead. I was staying on the 2nd floor and had to go to the 5th floor for a shower or bathroom

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
16 zář 2015
5.7

Floors smelt of cheese (had to wash all my socks and shoes after) there is only one bathroom as the 2nd floor one is being built (they start work at 9am so no need to set an alarm) so have to use the 5th floor shower/ toilet. Location is ok if you don't mind using the metro all the time to commute. Wifi is good!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 zář 2015
10.0

Had an amazing stay and met some amazing new people. The staff took me out to Ueno on a Saturday night and we ended up having quite a wild time.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 srp 2015
7.4

Had a twin room with ensuite, was lovely and not a bad location!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.