Hostelworld.com

TiflisLux Hostel

Ceny
mapa
Recenze
6.7
Dobré 33 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 6.0
  • Umístění 7.8
  • Zaměstnanci 7.5
  • Atmosféra 6.0
  • Čistota 6.7
  • Zařízení 5.7
ZAREZERVOVAT
6.7
Dobré 33 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 6.0
  • Umístění 7.8
  • Zaměstnanci 7.5
  • Atmosféra 6.0
  • Čistota 6.7
  • Zařízení 5.7
TiflisLux Hostel Located at Barnovi Street 23, Barnovi Street 23, Tbilisi.
TiflisLux Hostel
Georgia
Tbilisi 0108 Barnovi Street 23, Barnovi Street 23
67% 33
41.7034216 44.7863674
TiflisLux Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
16 říj 2015
5.1

We have stayed in the hostel for four nights and seriously this is not the place you want to stay in. The hostel is converted into student dormitory. Our room had 3 m2 and when one of us was standing the second one had to leave. Kitchen walls are disgusting and students are in conflict with the owner. The place is dump, cold without any facilities with really bad atmosphere. AVOID

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
15 říj 2015
6.3

Really average place. Not really recommended

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Ázerbájdžán, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
3 srp 2015
5.4
Přeloženo: Google

Lokalita není dobré, je na Rustaveli Avenue, na kopci. Hostel budova je daleko od starého centra, můžete si vzít autobus # 124 na náměstí Svobody, a pak pěšky do Shardeni a Starého města Tbilisi ... Takže, nejbližší je náměstí Svobody. Hostel vany nejsou pravidelně čištěny. Ale personál je velmi užitečná; čaj a káva zařízení jsou k dispozici. PS. pokud chcete, aby se vaše baggages po kontrole ven, to je povoleno, ale vaše baggages budou na chodbě, není ve skříňce.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
31 čvc 2015
5.7

The location is inconvienient: it is not 5 min away from the station - it is 10 min steep uphill without luggage...! The beds are very poor (give you sore back) and the bathroom isn't particularly clean. The host is very nice but he could not even recommend a breakfast place. The hostel is too far away from the centre (20-30min walk)

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
14 čvc 2015
4.9

there's no reception in this hostel to have a look at who's entering the (always open) front door when. most of the people working there speak only poor english and are not really helpful for exploring tbilisi. bathrooms were pretty dirty and the bed almost fell apart. had to pay in the middle of the night, very untypical. but the apartment itself is beautiful, the furniture as well and the kitchen is really useful.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
5 čvc 2015
8.9

Great place, apart from the long climb up a rickety staircase to get there. But that, too, was part of the Tblisi/Tiflis adventure. Very recommended. Comfortable and capable and great value for money.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
29 čer 2015
4.6

The hostel is one of the most unwelcoming we've ever been to. When we got there we were greeted by a staff member who instead of talking to us just started pointing at things.no hello hi , welcome or anything else . Instead she just looked angry. The room itself was alright. The other facilities not. The bathroomsame were not cleaned during our 2 night stay and there was no toilet paper. The kitchen walls were covered in water damage and mold. The hostel itself is located on a steep hill.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • gre39961
  • Polsko, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
10 kvě 2015
8.6

good hostel, rooms are very small but clean. staff is helpful and nice. all in all its a good hostel

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.