Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Yellow

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 13,163 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 13,163 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.7
The Yellow Located at Via Palestro 49, , Rome.
The Yellow
Italy
Rome 00185 Via Palestro 49
87% 13163
41.9050320 12.5041030
The Yellow
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • moniczuniga
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
13 led 2017
8.0

Habitaciones súper cómodas, la ubicación a mi punto de vista excelente, el servicio muy bueno, la cocina equipada, me quede con un buen sabor de boca

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
11 led 2017
8.3

It was a good hostel for a night in Rome. I only stayed one night since they were booked for the next night. Seemed like a cool place to be though. Great beds, showers were okay, but I have no complaints.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 led 2017
10.0

Apenas maravilhoso! Pessoas simpáticas, atendimento muito bom. Dias inesqueciveis na Bella Roma e noites loucas no bar do The Yellow! Único lugar possível para se hospedar em Roma!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Ola! Obrigado pela optima review! Que bom que se divertiu e pudemos contribuir para a sua experiencia aqui em Roma!

  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 led 2017
9.1

Muy buen hostel! Está cerca de termini. La onda está buena, las habitaciones son cómodas y limpias. Yo estuve en una compartida y todo muy bien. El bar de enfrente está excelente, va mucha gente que no es del hostel, para los que se alojan en Yellow hay 20 % de descuento en los tragos y cervezas. Lo recomiendo!!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
9 led 2017
8.9

Muy buen hostel, un poco alejado del centro turístico pero con instalaciones nuevas. Le falta cocina/heladera.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 led 2017
8.0

Muy buen hostel, lastima el español que había en recepción que tipo tan inútil y bocón.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 led 2017
8.9

I've really loved my stay here in the Yellow! The staff at the reception were so helpful in giving directions and advice and even told us about some amazing places to see ("The Black Market" cocktail bar and the orange garden lookout spot). The bar tenders always poured generous glasses of wine! My only criticism is that the showers were a bit cold. At the end of the day Rome is what you make of it and was grateful for a bed to rest my tired feet! It's easy to walk everywhere from the yellow.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 led 2017
7.7

O quarto estava com aquecimento sem funcionar e ficou bem frio. Alem disso funcionário não ofereceu toalha durante o check in...e ai no momento do banho foi sofrido.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 led 2017
8.6

No hot water with 0 degrees outside. The rest was perfect.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
7 led 2017
7.4

A las habitaciones le falra aireacion, los baños son incomodos. El personal bastante bien. La ubicacion es buena. Lo que si en esos dias hubo varios robos algo muy en contra.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.